Acasa / Actualitate / O nouă bază sportivă în Târgu Jiu. Unde va fi realizată

O nouă bază sportivă în Târgu Jiu. Unde va fi realizată

Bază sportivă ultramodernă în municipiul Târgu-Jiu în zona Universității  ”Constantin Brâncuși”, din Debarcader. Anunțul a fost făcut de primarul orașului, Marcel Romanescu în cadrul emisiunii ”Pro și Contra” de la Radio Târgu Jiu. Mai exact, acesta a avut o întâlnire cu reprezentanții UCB în vederea unei colaborări pentru realizarea unei baze ultramodernă, fiind vorba de un teren mare de fotbal și 3 terenuri pentru antrenamentele sportive. Finanțarea este asigurată de către Compania Națională de Investiții.

Loc pentru desfășurarea de cantonamente

Baza sportivă va putea fi folosită de cluburile sportive din oraș, dar și de universitate. „Trebuie făcut un parteneriat între Primărie și Universitate că, dacă există activitate universitară sau activitate școlară, au prioritate. În timpul vacanțelor, baza sportivă poate fi folosită pentru organizarea de cantonamente ale unor echipe de fotbal“, a mai spus Romanescu.

3 comentarii

  1. Alte minciuni gogonate arunca acest primar in spatiul public.Pai despre asa ceva se vorbea inca de pe vremea lui Carciumaru, de cel putin zece ani in coace.Adica o alta abureala pentru prostime, cand niste incapabili, inclusiv de la UCB, nu sunt in stare sa faca ceva concret pentru acest oras sumbru, lipsit de atatea utilitati edilitare!

  2. Stelu colonelu

    Haha, ce poante mai face Marcelica fruntelata! Da, va face o baza in gunoaiele si molozul de la debarcader, unde sa se antreneze Real Madrid. Du te ba acasa si lasa-ne

  3. Pai, individul, pentru ca nu-i capabil sa faca ceva pentru oras, se apuca sa dea testari angajatilor din primarie,Niste aiureli pe fata pentru a-si arata oe mai departe prostia, sora cu grandomania pe care nu pierde ocazia sa si le afiseze.Dar , oare pe el cine-l testeaza, ca habar de capul lui in administratia publica?!

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*