Parcare gratuită la Stadionul Municipal

0
101

Parcarea subterană de 150 de locuri de la Stadionul Municipal Târgu-Jiu este deschisă și, mai mult decât atât, este gratuită.

Primarul orașului, Marcel Romanescu, spune că barierele sunt ridicate și orice șofer poate să își parcheze autovehiculul în noua parcare de la stadion: „Parcarea este deschisă în momentul de față. Barierele sunt ridicate și poate fi folosită. Ne gândim la o modalitate la o modalitate de a folosi în integralitate parcările de la stadion pentru că nu ar fi normal ca la suprafață să rămână parcarea gratuită și în subteran să rămână cu plată. Încercăm să găsim o soluție ca să putem folosi în totalitate locurile de parcare. Pe moment, parcarea poate fi folosită gratuit“.

Modalitatea de taxare va fi stabilită până la finalul anului

Primarul Romanescu a precizat că până la sfârșitul anului se va stabili o modalitate de taxare: „Sper ca după ce realizează acel studiu de oportunitate pe care l-am aprobat în ședința de Consiliu Local să avem o imagine de ansamblu și să vedem exact ce ar trebui să facem ca să putem să rezolvăm această problemă. Eu cred că până la începutul anului o să avem o modalitate pentru a putea folosi aceste parcări“.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here