Acasa / Actualitate / Polițiștii cercetează modul în care se construiește blocul de pe strada Geneva

Polițiștii cercetează modul în care se construiește blocul de pe strada Geneva

Inspectoratul de Poliție al Județului Gorj efectuează cercetări cu privire la construcția blocului de pe strada Geneva, din municipiul Târgu Jiu. Primarul Marcel Romanescu a spus la o emisiune de la Radio Târgu Jiu că polițiștii au solicitat o serie de documente: „Se fac anumite cercetări în privința modului în care a fost eliberată autorizația de construcție. Se solicită anumite documente la acest moment de către poliție. Sunt cu conștiința împăcat pentru că de fiecare dată când a fost vorba de toate construcțiile, nu doar de cea din zona centrală, le-am impus angajaților primăriei să fie foarte atenți. Această clădire a ridicat foarte multe semne de întrebare în timp. Le-am spus să fie foarte atenți, pentru ca în momentul în care se eliberează autorizația de construcție să fie siguri 1.000% că toate lucrurile sunt în regulă“.

Cercetări pentru nerespectarea disciplinei în construcții

Primarul a spus că achiziționarea terenului de către dezvoltatorul imobiliar, în detrimentul Primăriei Târgu Jiu, a dus la o serie de probleme. Astfel, aleea de lângă Școala Gimnazială „Alexandru Ștefulescu“, dar și o parcare a locuitorilor din cartier ar putea fi desființate pentru că se află pe terenul care a fost cumpărat. „Acel teren ocupă o parte din spațiul din fața școlii, care este folosit ca alee. Constructorul ne-a adus la cunoștință că nu va afecta acea alee. De asemenea, în spatele construcției se află o parcare folosită de oamenii din zonă și care este acum proprietate privată“, a menționat Romanescu.

Corina Scurtu, purtătorul de cuvânt al Poliției Gorj, ne-a informat că Serviciul de Investigare a Criminalității Economice efectuează cercetări pentru nerespectarea disciplinei în construcții.

Un comentariu

  1. cercetari… si concluzii cand?

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*