Acasa / Actualitate / Primarul din Albeni, cu mașina instituției, într-o curte din Târgu Jiu, unde se execută lucrări de construcție

Primarul din Albeni, cu mașina instituției, într-o curte din Târgu Jiu, unde se execută lucrări de construcție

Primarul comunei Albeni, Ionuț Stan, nu s-a aflat ieri la biroul său ori în localitatea pe care o păstorește, ci acesta și-a petrecut cam toată ziua în municipiul Târgu Jiu. Mai exact, edilul se afla în curtea unui imobil din zona Vădeni, despre care există informații că ar fi fost cumpărat de către Ionuț Stan. Pe proprietate se afla și mașina instituției, pe care, evident, primarul Stan o folosea în scopuri personale. Mai mult decât atât, edilul a fost văzut de către mai mulți martori în timp ce transporta materiale de construcție cu mașina Primăriei Albeni. „Este o proprietate privată. Sunt în concediu“, s-a limitat să răspundă primarul Stan.

Angajat al primăriei, pe o proprietate privată

Primarul Stan părea că se ocupă de coordonarea lucrărilor care se desfășurau pe terenul din Târgu Jiu. Acesta nu a spus dacă la fața locului se aflau și angajați ai Primăriei Albeni. Printre cei aflați la fața locului era și Florin Clipici, angajat ca buldoexcavatorist în cadrul Primăriei Albeni. De asemenea, o altă persoană prezentă la muncă se află pe lista celor care beneficiază de ajutor social. Numele acestuia ar fi, conform unor surse, Nicolae Mazilu.

La un moment dat, unul dintre cei aflați pe terenul din zona Vădeni a devenit agresiv și l-a amenințat pe reporterul prezent la fața locului, luând o piatră de jos cu intenția de a-l lovi.

Un comentariu

  1. Sincer,in modul cel mai serios ma intreb, cum ajung toti analfabetii si cioflingarii primari sau in aceste functii de conducere ?!?! Deci,sa cred ca alegatorii sint cel Putin dublu de prosti daca, considere pe acesti ,,labary,, in stare de altceva inafara de ,,satisfactie,, in baie cu poze pe pereti si coate negre !!!

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*