Primarul Marcel Romanescu, mulţumit de activitatea şefilor din Primărie: „Mi-am dat seama că se implică”

1
15

marcel romanescuPrimarul Marcel Romanescu s-a arătat mulțumit de activitatea directorilor și șefilor de servicii din Primăria Târgu-Jiu. Totuşi, acesta nu exclude varianta ca în următoare perioadă să aibă loc o reorganizare în cadrul instituţiei.

La o săptămână de la instalarea în fotoliul de primar al municipiului Târgu-Jiu, Marcel Romanescu susține că este mulțumit de modul în care a reușit să colaboreze, cel puțin deocamdată, cu directorii și șefii de servicii din instituţie. Romanescu susține că aceștia au răspuns prompt solicitărilor sale și au dat dovadă de implicare în activitatea pe care o desfășoară la Primăria Târgu-Jiu. Edilul speră ca și de acum înainte să colaboreze la fel de bine cu angajații din primărie, astfel încât să nu apară sincope în activitatea administrativă. „Din acest punct de vedere sunt un fericit, adică în privinţa directorilor şi şefilor de servicii, chiar din primele zile în care am venit, explicându-le cam care sunt lucrurile pe care le cer în activitatea pe care o desfăşoară, mi-am dat seama că se implică. Vom vedea dacă vor apărea probleme în perioada următoare, dar modul în care s-au implicat şi au gestionat ultimele probleme apărute la nivelul municipiului Târgu-Jiu, mă determină să cred că putem lucra cu respectarea legii şi pe perioada următoare”, a declarat Marcel Romanescu.

Reorganizare în Primărie

Marcel Romanescu nu exclude, însă ca, în perioada imediat următoare să aibă loc o reorganizare în administrația publică locală. „Voi face o reorganizare şi o să apară în perioada următoare anumite soluţii în privinţa modului în care vor fi distribuite sarcinile către aparatul din cadrul primăriei Municipiului Târgu-Jiu. Zilele următoare o să am o discuţie mult mai detaliată cu doamna Corina Şuţă, să văd exact de cine are nevoie sau care este modalitatea pe care dânsa o consideră să o abordeze pentru a putea să nu pierdem nici măcar un euro din fondurile europene”, a mai spus Marcel Romanescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here