Primăvara începe cu un mărţişor

0
12

Membrii Partidului Social Democrat Târgu-Jiu împreună cu TSD Târgu-Jiu au încercat să facă o surpriză plăcută tuturor doamnelor și domnișoarelor din Târgu-Jiu oferindu-le o flore și un mărțișor, ca simbol al primăverii.

Grupul de tineri însoțit de președintele PSD Târgu-Jiu, Aurel Popescu, a ajuns și în Centrul Maternal Târgu-Jiu, acolo unde angajatele instituției, cât și cele opt mămici instituționalizate au primit câte un mărțișor și o floare. Nici micuții nu au fost uitați, fiindu-le date pachete cu dulciuri și jucării, astfel încât primăvara să fie mai plăcută și pentru ei. „Organizația PSD Tg-Jiu, conform tradiției, a făcut tot posibilul, ca de 1Martie să ofere doamnelor și domnișoarelor din Municipiul Târgu-Jiu, o floare, un mărțișor, un micuț cadou. Bineînțeles nu a rămas deloc lipsit de importanță să luam în calcul și Centrul Maternal, unde am venit cu mare plăcere să oferim atât personalului, cât și celor care au nevoie de sprijinul nostru, sprijinul societății, celor care se bucură de căldura pe care o oferă Centrul Maternal, mici cadouri. Le urăm din tot sufletul, o primăvară frumoasă cu multă sănătate și bucurii, pentru că au nevoie de sprijinul nostru și susținerea noastră”, a declarat Aurel Popescu, președinte PSD Târgu-Jiu. Pentru o parte din mămicile internate în Centrul Maternal este pentru prima dată când primesc o floare și un mărțișor, ce a făcut ca emoțiile să se vadă pe chipurile lor. „Este foarte frumos, apreciez gestul, vă mulțumim frumos. Este foarte frumos ce se întâmplă atât pentru noi, cât și pentru copiii noștri”, a spus una din mămici.

Acțiuni stradale de 1 Martie

PSD Târgu-Jiu și TSD Târgu-Jiu au continuat acțiunile, astfel încât 1 Martie să fie o zi cu totul specială. Membrii PSD au mers în Piața Centrală, Piața Mică și în Shopping City Mall unde au surprins femeile cu flori şi mărţişoare viu colorate. În fiecare an social democrații au organizat astfel de acţiuni, menite să celebreze femeia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here