Procurorul care îl ancheta pe Ponta a demisionat din DNA!

0
7

Procurorul care îl ancheta pe Ponta a demisionat din DNA!Mircea Negulescu, procurorul care instrumenta dosarul „Ponta-Blair”, dar şi dosarele lui Vasile Blaga, Sebastian Ghiţă şi Gheorghe Ştefan, a demisionat din DNA. Decizia a venit ca urmare a publicării unei înregistrări audio în care acesta îi aducea jigniri procurorului general Augustin Lazăr şi se lăuda că a băgat după gratii jumătate din România.

Negulescu și-a depus demisia în cursul zilei de miercuri, iar cererea acestuia a fost transmisă Consiliului Superior al Magistraturii. „Având în vedere apariţia în spaţiul public a unei înregistrări audio conţinând un dialog atribuit unui procuror din cadrul Serviciului Teritorial Ploieşti şi unei alte persoane, la data de 15 februarie 2017, s-a înregistrat cererea formulată de magistratul respectiv de încetare a activităţii în cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie. Această cerere a fost transmisă Secţiei de procurori a Consiliului Superior al Magistraturii, spre competentă soluţionare”, a comunicat DNA.

În înregistrarea audio făcută publică, Mircea Negulescu discută cu soția unui inculpat care l-a denunțat. Negulescu folosește un limbaj suburban, iar la un moment dat îi spune „zdreanță” procurorului general al României.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here