Acasa / Actualitate / Procurorul care îl ancheta pe Ponta a demisionat din DNA!

Procurorul care îl ancheta pe Ponta a demisionat din DNA!

Procurorul care îl ancheta pe Ponta a demisionat din DNA!Mircea Negulescu, procurorul care instrumenta dosarul „Ponta-Blair”, dar şi dosarele lui Vasile Blaga, Sebastian Ghiţă şi Gheorghe Ştefan, a demisionat din DNA. Decizia a venit ca urmare a publicării unei înregistrări audio în care acesta îi aducea jigniri procurorului general Augustin Lazăr şi se lăuda că a băgat după gratii jumătate din România.

Negulescu și-a depus demisia în cursul zilei de miercuri, iar cererea acestuia a fost transmisă Consiliului Superior al Magistraturii. „Având în vedere apariţia în spaţiul public a unei înregistrări audio conţinând un dialog atribuit unui procuror din cadrul Serviciului Teritorial Ploieşti şi unei alte persoane, la data de 15 februarie 2017, s-a înregistrat cererea formulată de magistratul respectiv de încetare a activităţii în cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie. Această cerere a fost transmisă Secţiei de procurori a Consiliului Superior al Magistraturii, spre competentă soluţionare”, a comunicat DNA.

În înregistrarea audio făcută publică, Mircea Negulescu discută cu soția unui inculpat care l-a denunțat. Negulescu folosește un limbaj suburban, iar la un moment dat îi spune „zdreanță” procurorului general al României.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*