Acasa / Actualitate / Protest al iubitorilor de sport din Gorj

Protest al iubitorilor de sport din Gorj

Iubitorii sportului din județul Gorj au anunțat pe Facebook organizarea unui miting pentru lipsa de implicare a autorităților față finalizarea lucrărilor la Stadionul Municipal.

Noua arenă mai are nevoie de patru milioane de euro ca să fie gata. Suporterii echipei de fotbal Pandurii din Târgu Jiu nu mai au răbdare și anunță un protest pentru data de 28 iulie. Sătui de minciunile repetate ale autorităților, microbiștii gorjeni sunt hotărââi să iasă în stradă pe data de 28 iulie. „Stadionul Tudor Vladimirescu trebuie terminat. Autorităţile locale de la noi ne mint mereu și ne dau termene peste termene. Trebuie să facem ceva! Echipa noastră trebuie să revină acasă pe stadionul unde a scris ISTORIE!“, se arată pe Pagina Suporterilor Gorjeni.

Stadionul a costat 22 milioane de euro

Stadionul a fost construit de către Compania Națională de Investiții. Investiția s-a ridicat la 22 milioane de euro. Acum mai este nevoie de amenajarea părții exterioare și racordarea la utilități. Autoritățile estimează că ar mai fi nevoie de patru milioane de euro. Lucrările vor consta în betonări, amenajări de alei și spații verzi.

Stadionul de la Târgu Jiu are o capacitate de 12.500 de locuri și dispune de o parcare subterană și de un hotel de patru stele.

Un comentariu

  1. Daca se ocupa idiotii din CJ de finalizare se alege praful. Va iesi ceva tzopesc/marlanesc cum doar ei pot face

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*