Reacţia preşedintelui după ce s-a aşezat pe un scaun la Masa Tăcerii

0
14

Preşedintele Klaus Iohannis a reacţionat după ce fotografia în care a apărut stând pe un scaun de la Masa Tăcerii a creat vâlvă în întreaga ţară. „Dacă Brâncuși nu ar fi vrut să se așeze nimeni pe scaunele de la Masa Tăcerii nu le-ar fi pus într-un parc”, spune Klaus Iohannis.

Reacţia preşedintelui după ce s-a aşezat pe un scaun la Masa Tăcerii

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat că nu s-a pus problema unei amenzi, susținând că discuția în jurul acestui subiect are un substrat electoral. „Nu am fost amendat și nici nu cred că s-a pus problema. Am fost împreună cu primarul, care a fost foarte de acord și nu a găsit nicio problemă. Discuția vă asigur că are substrat electoral. (…) Am citit câteva comentarii, cred că cineva care a comentat aceste lucruri a avut dreptate. Dacă Brâncuși nu ar fi vrut să se așeze nimeni pe acele scaune, probabil nu le-ar fi pus într-un parc public, ci într-un muzeu închis. Toată discuția mi s-a părut exagerată pur și simplu și cred că putem să o închidem aici”, a declarat preşedintele Klaus Iohannis.

Acesta a fost prezent săptămâna trecută în județul Gorj, împreună cu premierul Dacian Cioloş, unde a vizitat mai multe obiective culturale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here