Acasa / Actualitate / Recepționarea Stadionului Municipal se prelungește. Care este noul termen de inaugurare a arenei spotive

Recepționarea Stadionului Municipal se prelungește. Care este noul termen de inaugurare a arenei spotive

Stadionul Municipal Târgu Jiu va fi recepționat în a doua parte a lunii iulie. Viceprimarul municipiului Târgu Jiu, Aurel Popescu, susține că procesul de recepționare ar putea să dureze câteva săptămâni: „Spre sfârșitul lunii iulie va fi solicitată comisia de recepție, care va începe procedura efetivă de recepție și predare de către constructor a investiției către Compania Națională de Investiții. Este o procedură destul de serioasă, care poate să însemne două-trei săptămâni. La jumătatea lunii august, stadionul va fi predat de la constructor la Compania Națională de Investiții“.

Dată imprecisă

Stadionul va fi, apoi, predat, de la CNI la Primăria Târgu Jiu. „Nu pot să apreciez cât va dura această perioadă. Am să stau de vorbă cu Direcția de Patrimoniu, cât și cu Direcția Tehnică. Nu s-a discutat nimic cu privire la domenii, cât și cu privire la suprefețele care au rezultat“, a mai precizat Aurel Popescu.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*