Acasa / Actualitate / Rezultatul vizitei ministrului Cuc: drumul spre Cerna Sat asfaltat!

Rezultatul vizitei ministrului Cuc: drumul spre Cerna Sat asfaltat!

Autoritățile din Padeș, mulțumite de vizita ministrului Transporturilor Răzvan Cuc. Un drum importat ce vizează dezvoltarea turismului în localitateva fi reabilitat grației interesului de care au dat dovadă oficialii de la București.

Viceprimarul comunei Padeș susține că în urma discuțiilor purtate cu ministrul Transporturilor s-a facilitat demararea lucrărilor pe un tronson din localitate. Este vorba despre un drum prins pe un proiect derulat în județul Timiș cu prelungire în Gorj. „Am avut plăcerea de a participa la vizita pe care a avut-o ministrul Transporturilor Răzvan Cuc. Am purtat discuții cu oficialul și UAT-Padeș s-a bucurat de aprobarea unui tronson de drum de 15 km, este vorba de zona Cerna sat. Prin prezenta domnului Cuc și domnului Neaga, la Gorj ne-au promis că întregul tronson de la km 27 ce face legătura dintre Baia de Aramă și Băile Herculane ce duce spre Cerna Sat va fi asfaltat în perioada imediat următoare. Niciun Guvern care s-a perindat în fruntea țării nu a reușit să modernizeze acest tronson”, a declarat viceprimarul Mihai Argintaru.

Proiecte de 4 milioane de euro

Autoritățile din Padeș susțin că pe plan local derulează mai multe investiții, majoritatea prin PNDL. „La nivel de UAT-Padeș sunt aprobate șase proiecte, patru prin PNDL, pentru două s-a dat deja ordin de începere a lucrărilor. Valoarea proiectelor se ridică la suma de peste 4 milioane de euro și vorbim de o lucrare de alimentare și canalizare, de reabilitare a școlii Padeș și a școlii Motru Sec și de modernizare a Dispensarului Comunal. Avem un proiecte de asfaltare prin AFIR unde există în prezent lucrări iar din buget propriu avem o lucrare de modernizare  Căminului Cultural din satul Cloșani. Lucrarea în valoare de peste 5 milioane de lei este implementată în proporție de peste 50%”, a mai  declarat viceprimarul Mihai Argintaru.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*