Acasa / Actualitate / Romanescu cu jalba în proțap la parlamentarii gorjeni

Romanescu cu jalba în proțap la parlamentarii gorjeni

Primarul Municipiului Târgu Jiu cere, din nou, sprijin parlamentarilor de Gorj. De această dată rugămintea este legată de bugetul ce urmează să fie repartizat în teritoriu. Ca și alți primari din țară, edilul se temă ca sumele alocate vor fi insuficiente pentru nevoile unității administrativ teritoriale.

“Pregătim o scrisoare către parlamentarii nostri pentru nu a susține acest proiect de buget ci a susține amendamentele depuse de AMR prin parlamentarii din anumite județe. După ultimele discuții rămânem cu același procent de 60% dar până la urmă vom ajunge la cel mult procentul din 2018 pentru că au fost incluse indemnizațiile sociale. Vom avea de suferit ținând cont că anul trecut am pierdut 140 de miliarde de lei vechi, în acest an, dacă rămânem pe aceste sume, cred că vor mai fi încă 10-15 miliarde pe care primăria nu le va mai avea în cont după aceste plăți ale indemnizațiilor”, a declarat primarul Marcel Romanescu.

3 comentarii

 1. E rural 100% acest om, daca mintea lui refuza sa exprime sumele asa cum le-a lecturat prin hartii. Cine mai vorbeste de miliarde la 15 ani de la denominare?! Se mai da si profesor…Vax.

 2. popescu victor

  PT MANDA
  psD-IST PROST omul asta este de 10 ori mai inteligent decat tine si fostul primar un subinginer care abea articula trei cuvinte si nu facea legatura subiect-predicat.Pacat ca nu a fost ales mai devreme .Sper sa mi se afiseze comenatariu,deorece ziarele din Gorj afiseaza comentariile pro PSD

  • Pop Victorescu

   bai bou cu frana, tu ai priceput ce-a scris aia pe care o faci proasta? intreaba pe careva mai destept de pe langa tine ce e aia denominare desi nu cred ca ai pe cine la tine in bordei. Iar rural=taran, asa ca tine, Marcele.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*