Acasa / Actualitate / Romanescu nu renunță! „Cei care fac comentarii, poate îmi propun și candidatul ideal pentru CSM”

Romanescu nu renunță! „Cei care fac comentarii, poate îmi propun și candidatul ideal pentru CSM”

Viitorul șef al CSM Târgu Jiu ar putea veni din afara județului. Asta le transmite primarul Marcel Romanescu oamenilor de sport din Gorj care l-au criticat că nu i-a inclus în comisia de selecție. Romanescu a solicitat deja mai multor cluburi din țară să desemneze oameni pentru concurs și nu înțelege de ce s-au inflamat spiritele atât de tare, în condițiile în care Primăria a mai recurs și în trecut la specialiști „de import”.

Dorința lui Romanescu de a aduce specialiști din afara județului în comisia de selecție a managerului CSM i-a atras primarului numeroase antipatii din partea oamenilor de sport din Gorj, în frunte cu șeful AJF, Mihai Prunariu. Primarul spune că postul este unul foarte tentant și ar putea apărea dubii în privința corectitudinii selecției. „Am trimis adresele către CSM-uri și către o universitate din țară pentru a ne desemna una-două persoane. Nu poți să bagi în comisie un profesor de sport, trebuie cineva cu funcție cel puțin similară postului scos la concurs. Am și evitat să introduc în comisie oameni de specialitate din Târgu Jiu, pentru că s-ar putea să fie tentant pentru oricine. Cineva care deține o funcție de conducere în acest domeniu, s-ar putea să își depună candidatura pentru acest post și atunci evaluarea trebuie să o facă cineva din afara județului”.

„Poate să vină de oriunde”

Marcel Romanescu nu exclude posibilitatea ca viitorul șef al CSM să vină din altă zonă a țării și spune că banii alocați în buget vor avea ca prioritate echipele de tineret. „Este un concurs la care se poate prezenta oricine. Am lăsat posibilitatea ca cei care au o vechime de 5 ani în studiile superioare prevăzute în anunț să poată participa. Poate să vină de oriunde viitorul director al CSM. Cel mai important e să vină cu un proiect cară să poată fi susținut de municipalitate. O mare parte din banii pe care îi alocăm se duce spre activitatea sportivă. Dacă îmi încarcă organigrama cu 16 angajați plătiți la sumele maxime prevăzute, n-am rezolvat nicio problemă. Banii trebuie să se ducă spre zona de copii și tineret”.

„Se găsesc oameni să comenteze”

Primarul le răspunde și celor care l-au criticat pentru decizia sa de a face selecția cu oamenii din alte județe ale țării. „Mă surprinde că atunci când am scos la concurs postul de la teatru și am adus o comisie din afară, nu a comentat nimeni. Când am scos postul de la Centrul Brâncuși, la fel. Acum, când facem aceeași procedură a treia oară, se găsesc oameni care să comenteze. Pentru mine nu mai este nimic surprinzător. Cei care fac comentarii poate îmi propun și candidatul ideal. Poate l-au găsit unii, eu nu l-am găsit până acum”, a mai declarat Marcel Romanescu.

Un comentariu

  1. Mihai Nedelcu

    De cand este la conducerea primariei Tg-jiu nu a realizat nimic,are doar vorbele la el.La inceput ne pusesem sperante in promisiunile lui, dar am realizat ca este la fel ca cei dinaintea lui.Pacat pentru ca acest oras nu are un viitor bun iar tinerii sunt nevoiți sa plece in stainatate sau in orase mai mari.La castelul de apa a dat ordin muncitorilor doar sa peteceasca zona dintre blocuri pentru ca restul de bani sa ii ramana la buget nu vrea sa investeasca prea mult.Nu a realizat nimic nu trebuie votat la urmatoarele alegeri.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*