Acasa / Actualitate / Romanescu sabotat? Consilierii locali îi “sar” în ajutor

Romanescu sabotat? Consilierii locali îi “sar” în ajutor

Consilierii locali cer comisie de anchetă în cazul dezăpezirii de la Târgu Jiu. Aleșii sunt deranjați de stilul adoptat de primar și spun că vor să afle dacă este vorba despre o sabotare, cum spune Romanescu, sau edilul nu a știut să gestioneze corect problema dezăpezirii.

Aleșii locali vor iniția un proiect de hotărâre ce are ca scop verificarea contractelor de dezăpezire. Consilierul Eduard Lădaru își asumă acest proiect. “Eu propun aceea comisie de anchetă și voi face un proiect de hotărâre în acest sens. Vrem să vedem de ce a fost sabotat domnul primar. Vrem să aflăm care au fost firmele care au obținut contracte de dezăpezire și apoi să solicitam tragerea la răspundere, dacă nu și-au făcut datoria prin neplată. Mă gândesc că domnul primar nu are nimic împotrivă cu privire la această comisie de anchetă. Gura lumii spune că o parte din societățile respective sunt apropiate domnului primar. Vrem să lucrăm pentru o nesabotare a domnului primar”, a declarant consilierul ALDE Eduard Lădaru.

Verificări prin Comandamentul de iarnă

Viceprimarul Aurel Popescu susține că victimizarea adoptată de Romanescu nu-l prinde și spune că misterul dezăpezirii se poate deslușii printr-o simplă verificare. “Se poate face un control la Comandamentul de Iarnă pentru acele două- trei zile de ninsoare și se poate vedea foarte clar ce utilaje au lucrat , cât a lucrat fiecare și în ce condiții, care a fost comunicarea celor din comandament cu cei de pe utilaje, care au fost traseele pe care le-au avut de rezolvat fiecare utilaj în parte. Toate aceste lucruri pot fi verificate. Cei care au încheiat contract cu Edilitara trebuie să justifice fiecare factură pe care o fac pentru a încasa baniiEste un model de victimizare cu care ne-am obișnuit. Deja a trecut un an și jumătate de mandat și ne-am obișnuit cu stilul dumnealui. Îți trebuie o anumită experiență când vrei să faci treabă. Încearcă doar să arunce în spatele altora tot felul de acuze când nu are capacitatea să acopere un anumit palier. Nu colaborează cu nimeni dar vrea rezultate fulminante. Treaba merge bine doar în echipă”, a declarat viceprimarul Aurel Popescu.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*