S-au aprobat banii pentru achiziționarea unui Computer Tomograf la spitalul „Tudor Vladimirescu“

0
55

Spitalul Județean de Urgență de pe strada Tudor Vladimirescu, din Târgu Jiu, va fi dotata cu un Computer Tomograf. Finanțarea pentru achiziționarea aparatului este asigurată de către Ministerul Sănătății. Pacienții care veneau la unitatea medicală erau transferați la spitalul de pe strada Progresului pentru investigații suplimentare.

„Am obținut finanțarea pentru Computerul Tomograf care va fi amplasat în spitalul de pe strada Tudor Vladimirescu. Este un echipament necesar, pentru că toate cazurile preluate la secția de urgențe trebuiau duse la Spitalul 700 și asta înseamnă timp și risc pentru că persoana poate să sufere afecțiuni mult mai grave“, a spus Miha Weber, deputat PSD.

Spitalele au întocmit liste cu dotările de care au nevoie

Acesta a mai spus că s-a întocmit o listă cu aparatura pe care o solicită reprezentanții spitalelor din Gorj și care va fi achiziționată în etapa următoare. „Din discuțiile purtate cu managerii de spitale din Gorj s-a alcătuit un necesar de echipamente și de instrumentar, care va fi materializat în perioada următoare. Probabil că luna viitoare vom avea și sumele și echipamentele care vor fi aduse în Gorj“, a mai spus Weber.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here