Acasa / Actualitate / Sala Sporturilor din Târgu Jiu, inaugurată la debutul Campionatului European de Box

Sala Sporturilor din Târgu Jiu, inaugurată la debutul Campionatului European de Box

Campionatul European de Box Under 22 debutează săptămâna aceasta la Târgu Jiu. Peste 600 de oameni de box din zeci de țări vor ajunge în județul Gorj, iar autoritățile locale se pregătesc să inaugureze Sala Sporturilor așa cum se cuvine. Reprezentanții Primăriei Municipiului Târgu Jiu dau asigurări că pregătirile sunt în grafic și că în această perioadă se pun la punct ultimele detalii.

Municipiul Târgu Jiu va deveni capitala boxului european în perioada 24 martie – 2 aprilie, interval în care cei mai buni boxeri cu vârste de sub 22 de ani vor lupta pentru un loc pe podium. Municipalitatea promite că acest eveniment unic este pregătit cu mare atenție, cu atât mai mult cu cât orașul va beneficia și de o modernă Sală a Sporturilor. „Mai sunt doar câteva zile până când Campionatul European de Box va începe aici la Târgu Jiu și suntem în grafic. Am trecut în revistă o serie de probleme vis-a-vis de modul în care se va desfășura și am avut întâlniri cu reprezentanți ai Federației Române de Box, care sunt aici de circa o săptămână de zile. E vorba de un număr foarte mare de țări care vor avea boxeri în acest Campionat European. Vor fi circa 600 de persoane, însemnând sportivi, antrenori și reprezentanți ai țărilor participante. Acesta lucru ne întărește încă o dată convingerea că Târgu Jiul va fi promovat așa cum se cuvine urmare acestei discipline sportive”, a declarat Aurel Popescu, viceprimarul municipiului Târgu Jiu.

Verificați de Federația Europeană de Box

Șefii municipalității spun că Sala Sporturilor a primit deja OK-ul de la oficialii Federației Europene de Box și mai trebuie puse la punct doar mici detalii organizatorice. „Sala Sporturilor este pregătită, am făcut încă o verificare cu șeful Serviciului Investiții și colegii de la Direcția Publică de Patrimoniu. Din punct de vedere al sălii nu sunt probleme, avem condițiile solicitate de către Federația Europeană de Box. Am fost verificați în urmă cu o săptămână de către un reprezentant al FEB, iar pe data de 22 martie va fi prezent din nou aici, pentru a vedea dacă s-au pus la punct ultimele detalii. Miercuri avem, de asemenea, o ședință tehnică la Primărie cu instituțiile care asigură partea de ordine publică a acestui Campionat”, a mai spus vicele Aurel Popescu.

Un comentariu

  1. Competiții de doi lei, intr-un edificiu ieftin si banal, dintr-un târg valah prăfuit.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*