Schimbări în funcții de conducere, la Spitalul Târgu-Jiu

0
48

Directorul medical, directorul de îngrijiri şi directorul economic de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu vor fi schimbaţi din funcţii. Propunerea făcută către Consiliul Judeţean a venit chiar de la managerul interimar Tiberiu Tătaru, în vederea „reîmprospătării” Comitetului Director.

Directorul medical, Vasile Stănculete, directorul economic, Dumitru Vienescu, dar şi directorul de îngrijiri de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu, vor fi înlocuiţi din funcţii, cel mai probabil, de la începutul lunii iunie. Asta, ca urmare a propunerilor făcute de actualul manager al unităţii medicale, la Consiliul Judeţean Gorj, instituţie în subordinea căreia se află spitalul târgujian. „În acest moment, în structura Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu, la nivelul comitetului director nu s-a produs nicio schimbare, până în acest moment. Într-adevăr, managerul instituţiei a făcut nişte propuneri Consiliului Judeţean Gorj, care urmează a fi analizate de domnul preşedinte Călinoiu. În urma acestei analize, probabil că şi dumneavoastră şi eu vom fi informaţi de deciziile acestui for tutelar care ne coordonează”, a precizat managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu, Tiberiu Tătaru.

Calea spre acreditare, ușurată?!

Schimbarea nu vine ca urmare a nemulţumirilor activităţilor celor trei reprezentanţi ai Comitetului Director din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu ci, pentru a reînnoi echipa. În acest fel, şi calea spre acreditare a spitalului ar putea fi uşurată, afirmă conducerea unităţii medicale. „Nu am nimic de reproşat persoanelor pe care le-am găsit pe aceste posturi de conducere. Este vorba doar de o echipă nouă, pe care eu vreau doar să o reîmprospătez şi, în consecinţă, am făcut anumite propuneri. Bineînţeles că este decizia Consiliului Judeţean Gorj dacă va aproba sau nu”, a mai spus Tătaru. Conform unor surse, directorul medical, Vasile Stănculete, va fi înlocuit în funcție cu medicul radiolog Dana Brînzan, iar directorul economic Dumitru Vienescu, cu Gigel Capotă, fostul comisar şef al Gărzii Financiare Gorj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here