Se caută șef birou la Direcția de Protecție Socială Târgu-Jiu

0
40

directia-publica-de-protectie-socialaDirecţia Publică de Protecţie Socială Târgu-Jiu angajează șef birou Contabilitate. Postul este pe perioadă nedeterminată, examenul urmând să fie susținut în luna aprilie a acestui an.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt: studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în ştiinţe economice; studii de masterat sau postuniversitare absolvite în domeniul administraţiei publice, management ori în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice, în condiţiile legii; să fie numiţi într-o funcţie publică din clasa I; vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice minimum 2 ani; să nu aibă în cazierul administrativ o sancţiune disciplinară neradiată, în condiţiile legii.

Concursul se va organiza conform calendarului următor: 07 aprilie 2017, ora 10:00: proba scrisă; data și ora interviului vor fi comunicate ulterior. Relaţii suplimentare cu privire la acest concurs se pot obţine la sediul Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici din bd. Mircea Vodă, nr. 44, bloc M17, tronsonul III, sectorul 3, Bucureşti, precum şi la numărul de telefon 0374/112.726.


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here