Sorina Pintea, Ministrul Sănătății, vine luni la Târgu Jiu pentru a prezenta investițiile de care vor beneficia spitalele din Gorj

0
37

Ministrul Sănătății, Sorina Pintea, revine în județul Gorj, luni, pentru a prezenta concluziile Corpului de Control, dar și pentru a vorbi despre investițiile aprobate pentru spitalele din județ. Acest lucru a fost anunțat de președintele PSD Gorj, deputatul Mihai Weber.

Săptămâna viitoare Ministrul Sănătății, Sorina Pintea, vine în județul Gorj pentru a vorbi despre neregulile constatea în urma verificărilor făcute de Corpul de Control, dar și pentru a detalia lista investițiilor de care urmează să beneficieze spitalele în perioada următoare: „Ministrul Sănătății va ajunge în Gorj pe 13 mai. Acum vine și cu vești bine primite de către gorjeni. Dorința noastră este ca oamenii să recâștige încrederea în spitale, în actul medical. Ne dorim ca actul medical să fie la standarde înalte. Trebuie să existe două condiții rezolvate: profesionalismul cadrelor medicale și instrumentar medical modern. În Gorj, vor veni peste 200 de miliarde de lei, bani vechi. Sunt acoperite toate solicitările făcute de managerii spitalelor din Gorj. Mai mult de 90% din solicitări au fost realizate. La Târgu Jiu, vor veni peste 120 de miliarde de lei vechi. Intră acel echipament, acel computer tomograf. Datorită solicitărilor făcute de șefii de secție, am avut și o agendă a echipamentelor solicitate și toate au fost aprobate”, a precizat deputatul Mihai Weber, președintele PSD Gorj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here