Spațiile din incinta stadionului, licitate internațional

0
32

Primarul Municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu, dă asigurări că spațiile comerciale ce vor apărea ca urmare a modernizării stadionului nu vor ajunge pe mâna unor afaceriști fără a fi organizată o licitație de anvergură. Edilul neagă zvonurile potrivit cărora Nicolae Sarcină, unul dintre cei mai bogați gorjeni, se vede deja administratorul unor spații ce pot produce venituri uriașe.

Nu mai este un secret pentru nimeni că spațiile comerciale din interiorul noii arene sportive sunt râvnite de numeroși gorjeni potenți financiar. Recentele implicări ale omului de afaceri Nicolae Sarcină în domeniul sportiv au amplificat zvonurile că el va pune mâna pe zona din stadion ce ar putea fi transformată într-un mic mall chiar în centrul orașului. Marcel Romanescu rămâne consecvent ideii de licitație internațională. „Nu au existat niciodată presiuni, sau să-mi sugereze cineva, să fie date domnului Sarcină spațiile comerciale de la stadion. Doamne-ferește! Nu! Nici vorbă de așa ceva. Eu am mai spus că, din punctul meu de vedere, spațiile respective ar trebui administrate de o societate care a făcut acest lucru în anii trecuți și mi-aș dori chiar o licitație internațională pentru administrarea acestor spații, ca să nu existe niciun fel de discuții. O licitație de nivel internațional, în care să se prezinte cât mai multe societăți cu experiență în acest domeniu, iar cel care va câștiga, ulterior, să le administreze pentru a obține un profit, pentru că nu vine nimeni la această licitație doar de dragul de a licita spațiile și să meargă ulterior pe pierdere”, a declarat Marcel Romanescu.

Potrivit edililor din Târgu Jiu, în urma modernizării arenei sportive se vor crea și aproximativ 6.000 de metri pătrați de spații ce pot genera venituri la buget. Stadioanele de la Craiova și Târgu Jiu sunt primele investiții din România de acest fel.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here