Acasa / Actualitate / Stadionul din Târgu Jiu va fi omologat în luna iunie. Prima inspecție a avut deja loc

Stadionul din Târgu Jiu va fi omologat în luna iunie. Prima inspecție a avut deja loc

Un prim pas pentru omologarea stadionului municipal a fost făcut. La Târgu Jiu au ajuns la finele săptămânii trecute reprezentanții Federației Române de Fotbal.” Noi am vrea să facem o omologare pentru meciurile internaționale pe care FCSB le va juca la Târgu Jiu”, susține edilul târgujian.

“Așa cum am stabilit, reprezentanții FRF, Ligii Profesioniste și  ai Clubului Steaua București au venit la Târgu Jiu pentru a inspecta stadionul și pentru a pregăti omologarea acestuia pentru luna iunie. Vizita aceasta a fost, de fapt, o preomologare pentru că au participat și reprezentanții ISU Gorj,  cei ai Jandarmeriei Române, Poliția Locală, domnul Golea ca și administrator al Pandurii Târgu Jiu și domnul Mihai Prunariu președinte al AJF Gorj. Noi vrem să facem o omologare pentru meciurile internaționale pe care FCSB le va juca la Târgu Jiu. Și-au spus punctul de vede și ceea ce ar trebui să mai facem pentru o omologare corectă. Vom rezolva toate aspect semnalate. Probleme apar permanent și trebuie rezolvare anumite situații dar sunt convins că totul va fi bine. Vom avea, din nou, spectacol fotbalistic de calitate la Târgu Jiu. a declarat primarul municipiului Târgu Jiu Marcel Romanescu.

2 comentarii

  1. Mare deranj trebuie sa fie in capatana acestui om… ce are CS Steaua cu fcsb-ul gigist, bai milogule? O sa intri curand in troaca cu laturi a lui becali sa te saturi.

  2. Spectacole de calitate, laudandu-te cu altii, dupa ce ati omorat sportul de performanta in municipiu?Sa va fie RUSINE,hahalerelor!

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*