Acasa / Actualitate / Stadionul Municipal neracordat încă la rețeaua de canalizare pluvială

Stadionul Municipal neracordat încă la rețeaua de canalizare pluvială

Racordarea Stadionului Municipal la rețeaua de canalizare pluvială nu a fost efectuată încă. Apele pluviale din zona arenei trebuie să fie preluate de noua reţea iar lucrările de racordare a bazei sportive la canalizarea pluvială vor putea fi executate şi după efectuarea recepţiei la noul Stadion Municipal, spune primarul Marcel Romanescu. Se pare că lucrările la canalizare au fost alocate târziu, pentru că nu a fost aprobat bugetul, dar activitatea sportivă se va putea desfăşura şi în lipsa canalizării pluviale. Apa va fi colectată şi evacuată în râul Jiul, la 136 de metri de stadion.

Totuși, în prezent, există în funcţiune o canalizare provizorie. Lucrările de racordare a arenei la canalizare vor dura două luni dar termenul este însă relativ, după cum a apreciat primarul din Târgu Jiu. Este disponibilă şi canalizarea pluvială de la ştrandul din spatele bazei sportive. Romanescu consideră totuși că ar putea avea loc activităţi sportive în paralel cu execuţia canalizării pluviale.

În ceea ce priveşte recepţia la Stadionul Municipal, aceasta s-ar putea produce după jumătatea lunii iunie. După cum a mai declarat Marcel Romanescu, primăria nu are niciun fel de atribuţii în ceea ce priveşte grăbirea lucrărilor la Stadionul Municipal. Stadionul a fost cedat temporar Companiei Naţionale de Investiţii, care a semnat contractul de execuţie cu firma constructoare ACI Cluj. Acesta ar urma să fie inaugurat prin finala Supercupei României care ar putea avea loc în toamnă, după cum au anunţat reprezentanţii Federaţiei Române de Fotbal. Stadionul Municipal din Târgu Jiu a costat 28 de milioane de euro şi va avea în dotare un hotel de 4 stele şi o parcare subterană de 200 de locuri. Finanţarea a fost asigurată de Compania Naţională de Investiţii, iar constructor este compania care a modernizat Cluj Arena.

9 comentarii

  1. Acest primar e un zero absolut, doar gura de el. Cel mai deranjant e modul insistent in care se baga in seama in context, ba ca vine Steaua (!!), ba U Craiova. Un gospodar adevarat tace si face, nu se lauda sau se lamenteaza in functie de context, ca o muiere derutata. Nicio nadejde, orasul ramane cum se vede, prafuit, uitat si inapoiat, asta in conditiile in care ar fi destule de aratat in zona…

  2. Pai asta nu-i in stare, macar sa inlocuiasca in parcurile din oras vegetatia arboricola moarta, vestejita!

    • Bine mai Adi Tudor , bine ca ai inlocuit tu si nas/tu Circiumaru vegetatia arboricola moarta , bla , bla , bla si etc .

  3. Mai, Marine,se vede treaba ca tu esti trepadusul carcotelnicului Romanescu,dar realitatea ramane, chit ca
    bati campii cu al de Adi Tudor.Si daca sunt un vechi liberal, atunci o sa scrii ca semneaza Gicu din Cuca Magaii?

  4. Marine, sa vede treapa ca tu esti unul dintre trepadusii lui Romanescu.Este treaba ta cu cine „performezi”, numai ca preferatului tau parca i-a luat Dumnezeu mintile in ultima vreme, luandu-se la harta cu toata lumea.Un grobian, „marca Traian Basescu”, chiar cu apucaturi hastagiste de gena neo-iohannista.Si pana la urma, fie cum o fi, numai ca de doi ani da din gura cu o aroganta prosteasca, iar la investitii si realizari importante pentru oras=zero.Cel putin nea Carciumaru era un fel de om de serviciu, ocupandu-se de curatenie si de aspectul orasului.Romanescu, nici atat.Si pentru ca sa te dumiresc ca eu nu sunt Adi Tudor, iti spun ca din familia mea au plecat spre alegerea actualului primar in 2017, sapte voturi.Din pacate, acum, dezamagirea-i totala!

  5. Marine, decat sa-i ridici preferatului tau mingea la fileu si sa rateze puncte de fiecare data, mai bine, tu si ceilalti trepadusi ai acestuia,ar fi bine sa-l consiliati psihologic, ca, se vede treaba ca Dumnezeu i-a luat de tot mintile!

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*