Acasa / Actualitate / Suspiciuni de furt din încasările de la parcarea „Rodna“. Vor fi montate camere de luat vederi

Suspiciuni de furt din încasările de la parcarea „Rodna“. Vor fi montate camere de luat vederi

Primarul Municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu, are dubii cu privire la corectitudinea încasărilor de la parcarea Rodna. Din situația încasărilor prezentată de Direcția de Patrimoniu reiese că în mai multe zile consecutiv s-a încasat aceeași sumă. De exemplu, în zilele de 5, 6 și 7 ianuarie s-a încasat suma de 1.100 de lei.

De asemenea, pe 19 și 20 ianuarie, precum și pe 26 și 27 ianuarie s-a încasat aceeași sumă, de 1.000 de lei. Mai mult decât atât, sumele sunt rotunjite. Primarul Romanescu spune că probabilitatea ca numărul de mașini să fie identic trei zile consecutiv este foarte mic: „Personal, cu toate că nu am la acest moment dovezile necesare, sunt anumite lucruri care îmi ridică semne de întrebare. Sunt câteva zile, atât în ianuarie, cât și în decembrie în care sumele sunt constante și fixe, cum ar fi 1.000 de lei pe zi. Când ai trei zile consecutive și încasezi 1.000 de lei, personal îmi ridică anumite semne de întrebare asupra modului în care s-a făcut această taxare în parcarea de la Rodna. În decembrie, avem sume fixe de câte 2.000 de lei în trei zile consecutiv sau de 2.400 de lei. Mai mult decât atât, la o lună distanță scad dramatic încasările. Pentru mine nu este surprinzător. Nu am avut posibilitatea să monitorizez activitatea. (…) În ziua de 30 ianuarie, parcarea a fost monitorizată de la ora 7 la ora 19,00. Încasările au crescu cu mult. Consider că acea diferență este extrem de mare. (…) Singurul domeniu în care am excelat e matematică, iar probabilitatea ca în trei zile consecutive să îți intre același număr de mașini și să se încaseze aceeași sumă este de 1 la 1.000. “.

Directorul este responsabil

Marcel Romanescu spune că responsabil față de această situație este fostul director al Direcției de Patrimoniu, Marian Rotaru, acesta fiind și unul dintre motivele pentru care a fost mutat: „Sunt extrem de nemulțumit de rezultatele care mi-au fost comunicate. Sunt lucruri care îmi scapă în privința acelor sume exacte. Îmi doresc să văd facă există o diferență. Eu nu pot să pasez responsabilitatea la angajatul din stradă. Cel care răspunde este directorul. Dacă este bun coordonator își face ordine în activitatea pe care o desfășoară. Nu am excelat în multe domenii“. Primarul a precizat că nu a sesizat organele de cercetare penală pentru că nu are dovezi palpabile dar că în perioada următoare vor fi montate în parcare camere de luat vederi.

2 comentarii

  1. Gorjanca focoasa

    Bravo Marcelica, fii barbata! Fa-te ca lucrezi cat mai poti, ca nu mai pupi tu primarie. Te vrea studentii inapoi, ca ca tine altu nu-i!

  2. De ce nu instalati automatele de intrare iesire din parcare? N-ar mai fi subiecte de cearta acuzatii si banuieli. Credeam ca pregatirea dumneavoastra, superioara, se bazeaza pe cultura, experienta, etc., dar uneori mai trebuie si caracter! Altfel, politicul va v-a dezonora lamentabil!

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*