Târgujienii rău platnici rămân fără apă

1
13

Sute de târgujieni riscă să rămână fără apă din cauza datoriilor de zeci de mii de lei pe care le înregistrează la Aparegio. Conducerea societăţii anunţă că începând de săptămâna viitoare se va trece la debranşarea datornicilor de la reţeaua de apă.

apa-robinetMai multe asociaţii de proprietari din Târgu-Jiu nu au achitat facturile la apă, fapt pentru care reprezentanţii Aparegio se văd nevoiţi să ia măsuri. Astfel, sute de apartamente din Târgu-Jiu se vor trezi fără apă la robinete din cauza datoriilor. Aparegio are de recuperat de la datornici peste 3 miliarde de lei. „Asociaţia de la gară are 2 miliarde neachitate, Asociaţia din Comuna din Paris are peste 1 miliard neîncasat, Asociaţia din Zambilelor are 900 de milioane, iar altele au uitat să plătească, deşi au sume relativ mici. Printre ele sunt asociaţii care au şi contorizare individuală pe scările de bloc, aşa că acelea nu vor suferi în ansamblu şi punctual cei care nu şi-au plătit datoria în ultima perioadă”, a declarat Tiberiu Albu, director adjunct al Aparegio Gorj.

Reprezentanţii Aparegio au anunţat că ultima sistare a apei s-a făcut în luna mai, însă există în continuare rău platnici care vor fi debranşaţi în următoarea perioadă. „Ultima debranşare pe care am făcut-o a fost la începutul lunii mai, am primit ceva rezultate în acea perioadă, cel puţin am recuperat creanţele pe care le-am emis de la începutul anului”, a mai precizat directorul adjunct al Aparegio.

Aparegio a implementat şi o platformă online, prin care târgujienii care au încheiat contract cu societatea de distribuire a apei potabile pot vizualiza situaţia contului, transmite consumul şi chiar plăti facturile la apă online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here