Un apreciat medic târgujian pensionar, nemulțumit de măturătoarele din Târgu Jiu

0
1675

Un apreciat medic târgujian ieșit la pensie și-a arătat indignarea pe pagina de Facebook cu privire la modul în care lucrătoarele care curăță străzile din Târgu Jiu își fac treaba. Camelia Roman Bărbuți, fosta şefă a Secţiei Neonatologie din cadrul Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu: „Pe la poartă trece un grup de salariați de la Salubritate, cu mături.

Cu măturile în mână, fluturând din ele în aer cum flutură soldații steagurile la paradă. De asfalt se ating doar tangențial, când flutură mai larg. În 2 minute, «măturătorii» parcurg juma’ de stradă, de parcă i-ar fugari diavolul.

În urma lor, trotuarul rămâne fix cum a fost: prăfuit și plin de resturi și chiștoace (pe care nu eu le arunc la mine la poartă, nici ai mei din familie, pentru că noi nu fumam, ci diverși cetățeni ce trec pe acolo).

După alte câteva minute în care au mai fluturat matura în aer și pe restul străzii, se întorc tot în pas de plimbare, pălăvrăgind relaxați între ei. Gata, au mai bifat încă o stradă.

Ies la poartă și le atrag atenția că ar trebui, totuși, măcar ce e gunoi mare să îl măture și adune, dacă tot au apărut pe aici (eu una nu i-am mai văzut cred că de ani de zile). Îmi răspund că mi se pare și că ei au măturat.

De fapt, strada asta nu a fost măturată sau spălată nici măcar o dată, nici măcar când era declarată starea de urgență. Mai am totuși o speranță că va fi măturată în septembrie, când domnul primar va trece în campanie să ne ceară votul“.

Camelia Roman Bărbuți este soția fostului viceprimar Ion Roman Bărbuți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here