Acasa / Actualitate / Un șarpe a intrat în incinta mall-ului din Târgu Jiu. Reptila a fost capturată și eliberată în Jiu

Un șarpe a intrat în incinta mall-ului din Târgu Jiu. Reptila a fost capturată și eliberată în Jiu

Un şarpe de mici dimensiuni a intrat ieri dimineață în incinta mall-ul din municipiul Târgu Jiu. Reptila a fost observată lângă un magazin de optică medicală. Clienţii şi angajaţii magazinelor din mall s-au speriat, dar un angajat mai curajos al centrului comercial l-a prins şi l-a băgat într-o sticlă din plastic.

Şarpele a fost eliberat în Jiu „Igienizarea centrului comercial este făcută zilnic de personal calificat. Râul Jiu se află la mai puţin de 100 de metri de centrul comercial şi, din cauza vremii, probabil că şarpele s-a îndepărtat de cursul apei şi a ajuns la mall.  Şarpele de apa este inofensiv şi nu a pus în pericol siguranţa clienţilor noştri. Acesta a fost prins cu ajutorul unui pet de angajaţii noştri şi a fost eliberat în siguranţă în apă. Vom iniţia o discuţie cu autorităţile locale pentru a găsi împreună cea mai bună soluţie pentru a nu mai avea astfel de vizitatori”, a declarat Sorin Cureleanu, directorul centrului comercial.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*