2.9 C
Târgu Jiu
joi, aprilie 15, 2021
AcasăActualitateVezi când se reiau LUCRĂRILE pe șantierele din Târgu-Jiu!

Vezi când se reiau LUCRĂRILE pe șantierele din Târgu-Jiu!

35% din Centura municipiului, GATA!În ciuda vremii geroase, după ce au trecut sărbătorile de iarnă, muncitorii au reluat lucrările la Stadionul Municipal și Sala Sporturilor din Târgu-Jiu. După ce au revenit la lucru, ei se ocupă de instalațiile electrice, rețelele sanitare și finisaje. De asemenea, de astăzi, se vor relua lucrările la centura ocolitoare a municipiului.

Marius Ionescu, directorul tehnic al Primăriei Târgu-Jiu, a declarat că peste 80% din infrastructura stadionului a fost realizată, iar la Sala Sporturilor lucrările sunt realizate în procent de 70%. O altă investiție importantă care se derulează în Târgu-Jiu este varianta ocolitoare, la care au fost sistate lucrările în luna decembrie. Marius Ionescu spune că, săptămâna viitoare, va avea o întâlnire cu reprezentanți ai Companiei Naționale de Drumuri și Autostrăzi și ai contructorului pentru a vedea când se vor relua lucrările. În acest an, ar putea fi gata și varianta ocolitoare a municipiului Târgu-Jiu, căci de astăzi, lucrările vor fi reluate. „La sfârșitul anului, lucrările au fost închise, dar în perioada următoare, acolo unde tehnic se poate, lucrările vor fi reluate.

stadion-1Au reînceput la Stadionul Municipal, dar și la Sala Sporturilor. Se lucrează la ceea ce permite vremea: rețele sanitare, energie elctrică, finisaje interioare etc. La Sala Sporturilor se lucrează tot la partea de infrastructură se lucrează. Peste o lună și jumătate se vor relua lucrările la canalizarea menajeră din Drăgoieni, până în toamnă, ea va fi gata. Vor fi reluate lucrările la canalizarea în cartierul Debarcader și la modernizarea străzilor. Mai avem proiecte pregătite, atragerea de surse de finanțare extrabugetare, avem pregătite proiecte care vor fi depuse. Reabilitarea transportului în comun cu troleibuzele, care va avea o valoare de 46 de milioane de euro. (…) Avem trei pasaje pietonale care vor fi făcute anul acesta”, a spus Marius Ionescu, director tehnic în cadrul Primăriei Târgu-Jiu.

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -