Acasa / Actualitate / Viceprimarul Adrian Tudor făcut needucat de către primarul Romanescu

Viceprimarul Adrian Tudor făcut needucat de către primarul Romanescu

Primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu, l-a acuzat, în timpul unei emisiuni de la Gorj Tv, pe viceprimarul Adrian Tudor despre faptul că-i lipsesc cei șapte ani de acasă: „Diferența dintre cei doi viceprimari este legată de cei șapte ani de acasă. Viceprimarul Aurel Popescu îi are, cu toate că pot să-i reproșez foarte multe lucruri, dar nu și cei șapte ani de acasă, pe când în privința lui Adrian Tudor am foarte mari rezerve că i-a petrecut așa cum ar trebui să-i petreacă un om care ar trebui să se respecte și care reprezintă la un moment dat destinele municipalității târgujiene.

„De ce ar trebui să am eu un pic de respect?“

Romanescu a mai susţinut că viceprimarul Tudor nu participă la întâlnirile din biroul acestuia care au loc în fiecare dimineață. Edilul este de părere că subalternul său nu merită respect: „Atâta timp cât în biroul primarului, la ora 8,00, se prezintă 7-8 directori și cu unul dintre viceprimari, iar pe celălalt nu-l interesează aceste lucruri. De ce ar trebui să am eu un pic de respect pentru el?“. Viceprimarul Adrian Tudor nu a vrut să comenteze, afirmând doar că nu se coboară la nivelul primarului.

4 comentarii

  1. Ardei umplut nu se coboara la nivelul lui Romanescu ? Misto . E ca pe vremea inceputurilor comunismului in Romania cand tractoruistii cu origine ,, sanatoasa ,, erau numiti directori in locul inginerilor cu facultatea facuta in Franta sau Germania . Ba narodule , cum poti tu sa te consideri superior lui Romanescu , asa moale cum e el ?

  2. Steaua fara nume

    Ba…decat unul cult si mort ca romanu….mai bine unul fara carti si mai treaz si mai uman ca Ady

  3. Mamaligosul sa ne lase.Nu l mai alege nimeni.Nu are caracter si face pe educația.E cel mai nenorocit om

  4. Rade ciob de oala sparta… niste terchea-berchea amandoi…

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*