20.7 C
Târgu Jiu
marți, iulie 7, 2020
Acasă Actualitate Victima lovită de mașina deputatului Elvira Șarapatin, certată de parlamentar pentru că...

Victima lovită de mașina deputatului Elvira Șarapatin, certată de parlamentar pentru că a fost deranjat pentru un lucru minor

Victima care a fost lovită cu mașina de teren pe trecerea de pietoni de către deputatul PSD Elvira Șarapatin face mărturisiri șocante. Astfel, aceasta a văzut că l-a lovit și a demarat în trombă. Mai mult decât atât, Cosmin Rădescu, în vârstă de 50 de ani, susține că i-a făcut semn să oprească, dar aceasta a plecat în mare viteză.

Bărbatul, din localitatea Novaci, care lucrează ca paznic la Uzina Mecanică Sadu, a povestit cum a avut loc accidentul: „Eram la trecerea de pietoni de la Romtelecom, din zona centrală.

O mașină a oprit și pe urmă a venit și mașina asta de teren. Am văzut că era o doamnă la volan, care vorbea la telefon. A oprit pe linia care demarchează trecerea de pietoni. Am făcut pasul pe trecerea de pietoni. M-am uitat la dânsa și ea avea capul băgat sub bord și căuta ceva. I-am văzut doar creștetul capului. Apoi, brusc mașina a țâșnit către mine. Am văzut botul mașinii că vine către mine și am pus mâinile pe capotă. M-a luat pe capotă. S-a auzit un zgomot în urma loviturii și dumneaei a ridicat capul și am văzut-o. M-am dat puțin într-o parte. M-am gândit că poate este băută sau drogată, pentru că nu găseam altă explicație. Eu nu am știut cine este, dar un domn de pe trotuar a spus «Ea este deputat și uite ce face, în loc să ne apere, ne omoară pe trecerea de pietoni»“.

Deputatul Elvira Șarapatin a demarat în trombă.

„Am crezut că este băută sau drogată“

Bărbatul a urmărit mașina care s-a oprit în intersecția cu sens giratoriu aflată la o distanță de câteva zeci de metri de trecerea de pietoni. I-a făcut semn femeii aflate la volan să oprească, dar aceasta a refuzat, deși l-a observat, și a plecat în trombă: „M-am uitat după dânsa, dar a plecat în trombă. Ea a ajuns la intersecția cu sens giratoriu unde era un blocaj. M-am dus după ea, i-am făcut semn să oprească, s-a uitat la mine, dar a plecat în viteză. M-am dus în parc să stau pe o bancă, pentru că nu mai puteam. Aveam și o vânătaie la picior. Am sunat la 112 și a venit un echipaj de la ambulanță și, apoi, poliția. Le-am explicat că fugit de la fața locului“.

Certat că a deranjat-o pentru un lucru minor

Bărbatul lovit pe trecerea de pietoni de mașina Elvirei Șarapatin spune că aceasta a venit la locul în care se afla, însoțită de un echipaj de poliție, deși reprezentanții Inspectoratului de Poliție Gorj au anunțat că ea s-a întors singură. Mai mult decât atât, Elvira Șarapatin era enervată că a fost deranjată pentru un lucru așa de minor: „Era supărată, că sunt lucruri minore și ea nu stă de vorbă pentru așa ceva“.

Bărbatul spune că aceasta a continuat să-l certe și la sediul Poliției, când au mers să dea declarații despre incidentul rutier.

Deputatul PSD a mers la spital

Cosmin Rădescu  susține că deputatul Elvira Șarapatin a venit la spital, unde a mers pentru a i se efectua investigații medicale: „Când am intrat acolo, dânsa era pe hol. Nu știu ce a vorbit cu domnii doctori, că pe urmă am fost scos din spital. Eu le-am spus că nu mă simt bine, dar doctorul mi-a spus că nu am nimic și că nu pot să ocup patul“. Cosmin Rădescu vrea să se interneze din nou pentru că are în continuare dureri: „Am dureri la coaste, în spate, și la picior“. Acesta se deplasează cu greutate, șchiopătând. Bărbatul a mers astăzi la Serviciul de Medicină Legală și a primit un certificat medical de cinci-șase zile de îngrijiri medicale. Mai mult decât atât, acesta  mers să se interneze din nou în spital pentru că nu se simte bine.

Deputatul Elvira Șarapatin nu a putut fi contactată pentru a prezenta un punct de vedere cu privire la cele întâmplate.

Ce spune medicul care l-a tratat pe Cosmin Rădescu 

Florin Nițu, medicul ortoped care l-a tratat pe pacient și care este purtătorul de cuvânt al spitalului a precizat: „Pacientul s-a prezentat în data de 12 iunie, în jurul orei 12.30, cu durere lombo-sacrată și o echimoză la nivelul femurului stâng apărute în urma unui accident rutier. În urma investigațiilor clinice și paraclinice s-a stabilit de către medicul de urgență efectuarea unei radiografii pe coloana lombo-sacrată, de bazin și de femur pe partea stângă, care nu au arătat leziuni traumatice recente și au evidențiat existența unor leziuni de spondiloză la nivelul coloanei lombo-sacrate. De asemenea, i s-a efectuat o ecografie abdominală, care nu a decelat lichid liber la nivelul cavității abdominale. A fost solicitat consult de specialitate ortopedic, iar la prezentarea la medicul specialist avea acuze moderate, fără leziuni neuro-vasculare la nivelul membrelor inferioare. Au fost recomandate medicamente de tip antiinflamator, nesteroidiene, aplicarea de gheață local la nivelul echimozei. De asemenea, pacientul a fost sfătuit să revină ori de câte ori persistenței sau în cazul apariției unor simptome noi“.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai citite stiri

BREAKING NEWS! Cristinel Rujan a demisionat din funcția de prefect

Cristinel Rujan, prefectul județului Gorj, a anunțat în direct la Radio Impact, în emisiunea ”Gorjul la Raport”, că demisionază din funcție ca urmare a...

Femeie de etnie romă diagnosticată cu COVID-19, decedată în spitalul din Târgu Cărbunești

O femeie de etnie romă din cartierul Obreja, din municipiul Târgu Jiu, diagnosticată cu COVID-19, a decedat, luni seara, în Spitalul de Urgență Târgu...

Vezi în ce partid s-a în scris Adrian Tudor!

Fostul viceprimar PSD Adrian Tudor nu renunță la politică. Alesul s-a înscris în Partidul Verde al cărui lider este actorul Florin Călinescu. Tudor va...

Surprize pe lista de candidați PNL la Consiliul Local Târgu Jiu

Primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu, a dezvăluit la emisiunea „Gorjul, la raport“ de la Radio Impact câteva dintre numele care se vor afla...

Comentarii recente

Nu puteți copia conținutul acestei pagini