6.2 C
Târgu Jiu
vineri, martie 5, 2021
Acasă Actualitate Zece posturi vacante la o primărie din Gorj! Uite cum te poți...

Zece posturi vacante la o primărie din Gorj! Uite cum te poți angaja la stat!

primaria motruGorjenii au zece posturi disponibile la stat. Primăria Municipiului Motru organizează concurs pentru ocuparea, pe perioadă nedeterminată, a zece job-uri vacante. Un post este de conducere, respective de șef serviciu, iar celelalte nouă de execuție. Cele din urmă sunt: 1 post medic; 1 post asistent medical; 1 post psiholog practicant; 2 posturi asistent social; 1 post consilier juridic debutant; 1 post administrator II; 2 posturi de îngrijitor.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției contractuale sunt stabilite prin lege. Astfel, pentru şef serviciu se cer studii superioare de lungă durată – absolvent în domeniul psihologie, asistenţă socială şi sociologie, cu o vechime de minimum 2 ani în domeniul serviciilor sociale, sau absolvenţi cu diplomă de licenţă ai învăţământului superior în domeniul juridic, medical, economic şi ai ştiinţelor administrative, cu experienţă de minimum 5 ani în domeniul serviciilor sociale.

Pentru medic de medicină de familie pot concur cadre de medicină generală cu drept de liberă practică, specialişti sau primari confirmaţi în specialitatea medicină de familie, rezidenţi aflaţi în ultimul an de pregătire; absolvenţi de învăţământ universitar de lungă durată, cu diplomă de licenţă sau echivalentă în profil medicină; asistent medical generalist: absolvenţi de învăţământ preuniversitar postliceal, cu diplomă de şcoală sanitară postliceală sau echivalentă; cunoştinţe de operare pe calculator. De asemenea, pentru postul de psiholog practicant ce cere ca acesta să fi absolvit o instituţie de învăţământ superior de specialitate, cu diplomă de licenţă în psihologie sau asimilată, obţinută într-o instituţie de învăţământ superior acreditată, din România sau din străinătate, recunoscută sau echivalată, după caz, potrivit legii; să deţină atestat de liberă practică eliberat de Colegiul Psihologilor din România pe treapta de specializare practicant în specialitatea consiliere psihologică şi/sau psihologie clinică.

Pentru funcțiile de asistenți sociali se cer studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă cu specializare în asistenţă socială; candidatul să fie înscris în Colegiul Naţional al Asistenţilor Sociali din România (CNASR), cu aviz de exercitare a profesiei sau să deţină atestat de liberă practică eliberat de CNASR. Totodată, pentru consilier juridic debutant se cer studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în ştiinţe juridice, iar pentru funcția de administrator se cer studii medii absolvite cu diploma de bacalaureat; vechime în specialitate minimum 3 ani. Pentru îngrijitor se solicit studii generale.

Concursul se va organiza conform calendarului următor: 10 mai 2017, ora 15.00: termenul limită pentru depunerea dosarelor; 22 mai 2017, ora 10.00: proba scrisă; 24 mai 2017. ora 10.00: interviul. Mai multe detalii se pot obține la sediul primăriei sau la numerele de telefon 0253/410.007; 0253/410.560.

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai citite stiri

Comentarii recente