30.5 C
Târgu Jiu
sâmbătă, iulie 2, 2022
AcasăAdministratieParcare publică în fața sediului CEO

Parcare publică în fața sediului CEO

O nouă parcare va fi amenajată în municipiul Târgu Jiu. Aceasta se va afla pe un teren aflat în fața sediului Complexului Energetic Oltenia din zona Gării, care este ocupat, în prezent, de o fundație a unei construcții care a fost abandonată.

Terenul se află în proprietatea Consiliului Județean Gorj. Consilierii județeni au votat transferul acestui teren la Primăria Târgu Jiu, în vederea amenajării unei parcări.

„Având în vedere necesitatea stringentă de noi spații de parcare, Consiliul Județean Gorj vine în sprijinul locuitorilor municipiului Târgu Jiu!

Astfel, în ședința extraordinară a Consiliului Județean Gorj de la finele săptămânii trecute, am votat, alături de colegii mei consilieri județeni, trecerea unui imobil-teren, situat pe str. A.I. Cuza, vizavi de sediul CEO, în administrarea municipalității, în vederea amenajării unei parcări.

Această parcare va rezolva atât decongestionarea Bulevardului Republicii, o rută intens circulată în municipiul nostru, cât și problema lipsei locurilor de parcare, cu care se confruntă locuitorii zonei și nu numai“, a transmis Ionuț Dinu Drăgoi, consilier județean.

Pe acest teren urma să fie construit, de fosta SNLO, un palat al muncii, în compensație cu datoriile pe care le avea de achitat la stat. Investiția a fost abandonată, deoarece schema de compensare nu a fost aprobată.

Campioană transferată de echipa de handbal CSM Târgu Jiu

0
CSM Târgu Jiu a parafat un super transfer pentru Liga Florilor. Oficialii grupării gorjene au...

Pensionat, dar nu poate pleca din CEO, că n-a predat … lanterna

1
Un angajat al Complexului Energetic Oltenia a primit decizia de pensionare, dar nu se poate...

Spitalul Județean face angajări

0
Spitalul Județean de Urgență din Târgu Jiu face angajări în perioada imediat următoare. Este vorba...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultima oră!

- Advertisment -
error: Content is protected !!