18.4 C
Târgu Jiu
marți, august 16, 2022
AcasăEconomicAflă ce avere are managerul CEO

Află ce avere are managerul CEO

Laurenţiu Ciobotărică, directorul general interimar al Complexului Energetic Oltenia ţine la secret veniturile sale anule, deşi este managerul unei companii de stat. Acesta invocă o clauză de confidenţialitate şi nu vrea să-şi publice veniturile aşa cum au procedat colegii săi directori de la celelalte divizii ale companiei energetice.

laurentiu-ciobotarica

Managerul interimar al Complexului Energetic Oltenia, Laurenţiu Ciobotărică, ţine ascunse veniturile pe care le-a încasat în perioada în care s-a aflat la conducerea Diviziei Financiare din companie. Potrivit declaraţiei sale de avere (click pentru vizualizare), Ciobotărică nu a făcut publice veniturile realizate în anul fiscal 2014, invocând o clauză de confidenţialitate, acesta lucrând în acea perioadă în sectorul privat. Însă, nici după ce a fost numit director al Diviziei Financiare din CEO, începând cu luna iunie 2015, Laurenţiu Ciobotărică a păstrat confidenţialitatea veniturilor, cu toate că lucrează într-o companie de stat. Managerul interimar al Complexului Oltenia susţine că nu are nimic de ascuns în ceea ce priveşte câştigurile sale şi le va face publice odată cu numirea sa ca director general interimar la CEO. Deocamdată, acesta susţine că nu a considerat că trebuie să-şi facă publice veniturile realizate. „Nu am nimic de ascuns. Asta e o chestiune normală, nu ştiu de ce trebuie să îmi declar veniturile înainte de a veni în companie. Atâta timp cât voi lucra în această companie, sunt obligat să declar absolut totul, inclusiv veniturile pe care le voi realiza. Vreţi să vă spun ce venituri? Haideţi că o să discutăm şi de venituri şi o să pot să vă dau detalii foarte multe în viitor. Nu cred că trebuie ascuns nimic, veniturile managerilor din companie cred că sunt cunoscute de foarte multă lume. Dacă nu sunt cunoscute, vă garantez eu că vor fi cunoscute dacă reprezintă un subiect atât de important pentru opinia publică. Declaraţiile mele de avere şi de interese sunt publice. Veniturile rămân confidenţiale cele până în momentul în care am venit în Complex. Din momentul în care am venit în Complex, nu vor mai fi confidenţiale, vă garantez acest lucru”, a precizat Ciobotărică într-o conferinţă de presă. Potrivit declaraţiei sale de avere, managerul interimar al CEO, Laurenţiu Ciobotărică, deţine un teren intravilan în suprafaţă de 908 metri pătraţi în judeţul Ilfov, cumpărat în 2015, dar şi o casă de locuit, cu locaţie neprecizată în declaraţia de avere, şi un apartament în Târgovişte. De asemenea, managerul CEO deţine acţiuni, în calitate de asociat, la două firme private, conform declaraţiei sale de interese.

Ca maşină personală, Ciobotărică susţine că foloseşte un autoturism DAEWOO din 2003. De asemenea, acesta a contractat de la bancă, două credite în valoare de 148.000 de euro. Ciobotărică a trecut în declaraţia de avere şi alocaţiile celor doi copii în valoare de 1.008 lei în anul anterior, dar şi veniturile soţiei sale care lucrează la Agenţia de Plăţi şi Inspecţie Socială din Ministerul Muncii. Potrivit declaraţiei de avere a lui Ciobotărică, aceasta a încasat un salariu anual, în 2014, în sumă de aproape 38.000 de lei. De asemenea, soţii Ciobotărică au realizat în anul 2014 venituri din închirieri bunuri imobile în valoare de 8.400 de lei.

CEO are bugetate pentru acest an venituri de 3,913 miliarde de lei şi cheltuieli de 3,912 miliarde de lei

0
Complexul Energetic Oltenia are bugetate pentru acest an venituri de 3,913 miliarde de lei şi...

Schimbare la conducerea Direcției pentru Protecția Copilului Gorj

0
Dumitru Cotrună a fost mutat de pe funcția de director general al Direcției Generale de...

Va decide cine va conduce SJU Târgu-Jiu ca manager interimar

1
Președintele Consiliulu Județean Gorj va analiza după data de 25 august situația managerială de la...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultima oră!

- Advertisment -
error: Content is protected !!