Angajatele din minerit şi energie, la teatru

0
10

Angajatele CE Oltenia nu vor mai beneficia de nici o primă cu ocazia zilelor de 1-8 Martie. Dacă în anii trecuţi cu ocazia acestor zile, angajatele companiilor din minerit şi energie primeau o primă în valoare de 150 lei, acum acestea sunt invitate pe 2 martie la o piesă de teatru.

Spre deosebire de fostele contracte colective de muncă, în noul contract nu se mai prevede acordarea un prime cu ocazia Zilei Femeii, în ceea ce priveşte CE Oltenia. În aceste condiţii, sindicatele fac calcule peste calcule pentru a vedea cum ar putea face un cadou colegelor din unităţi, cu ocazia zilelor de 1 şi 8 Martie.

Zi liberă şi masă festivă, la Turceni

La Sucursala Energetică Turceni lucrează 363 de femei. Sindicatul Energia Turceni, prin preşedintele Eugen Iovan, nu pierde timpul şi a organizat deja programul pentru 1-8 Martie. „Cu ocazia Zilei de 1 Martie la cele 363 de femei le vom oferi o floare. Pentru data de 7 martie vom organiza o masă festivă, iar pe 8 martie sunt libere”, a precizat liderul de sindicat, Eugen Iovan.

Posibil…tichet cadou angajatelor de la Rovinari

Calcule şi analize au loc şi la Sindicatul Energia Rovinari, în condiţiile în care liderul Constantin Mitrescu spune că vrea să facă o surpriză frumoasă colegelor. „Vom purta discuţii cu administraţia, pentru a încerca să vedem ca în funcţie de ceea ce există la fondul de cheltuieli sociale să dăm un tichet cadou angajatelor”, a explicat Mitrescu. Cât priveşte administraţia din CE Oltenia, se pare, conform unor surse, salariatele companiei sunt invitate în seara zilei de 2 martie la o piesă de teatru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here