0.7 C
Târgu Jiu
duminică, ianuarie 29, 2023
AcasăEconomicCEO nu renunță la masa caldă de la Termocentrala Rovinari

CEO nu renunță la masa caldă de la Termocentrala Rovinari

Complexul Energetic Oltenia nu renunță la serviciile de masă caldă de la Sucursala Electrocentrale de la Rovinari. Este una din puținele subunități unde personalul companiei încă mai poate beneficia de servicii de masă caldă.

La nivelul Sucursalei Electrocentrale de la Rovinari este disponibilă o cantină dotată în mod corespunzător și unde energeticienii din cadrul termocentralei pot să servească masa.

Astfel, s-a decis la nivelul Complexului Energetic Oltenia să fie alocate fondurile necesare pentru a menține cantina deschisă încă 12 luni. Bugetul pentru achiziția de alimente și alte produse este de 323.000 de lei.

CEO a repus în funcțiune grupul 3 de la Rovinari

0
Complexul Energetic Oltenia a decis să repună, în premieră pentru 2023, grupul energetic numărul 3...

Reparații la termocentralele Turceni și Rovinari

0
Administrația Complexului Energetic Oltenia a alocat fonduri pentru efectuarea de reparații la două dintre termocentralele...

Tânăr din Rovinari, dat dispărut

0
Polițiști din cadrul Poliției Orașului Rovinari au fost sesizați de către un bărbat de 48...

1 COMENTARIU

  1. Titlul dezinformeaza. Cantina functioneaza si deserveste CONTRA COST salariatii din termocentrala si eventualii doritori ce trec prin zona. Cantina e accesibila din drumul european putand oricine doreste, sa serveasca masa acolo . Notiunea de “masa calda” e asociata cu notiunea de gratuitate si notiunea de miner. Nu e cazul aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultima oră!

- Advertisment -
error: Content is protected !!