Acasa / Economic / De ce a ţipat Leiders la Ionel Ilie!?

De ce a ţipat Leiders la Ionel Ilie!?

Klaus-LeidersLa Complexul Energetic Oltenia se încing spiritele din cauza faptului că Ionel Ilie a declarat public că directorii din Bucureşti, Radu Pop şi Ionuţ Dragomir, vor fi disponibilizaţi. Cel care îi susţine pe cei doi este neamţul Klaus Leiders, numit de curând membru al directoratului. După ce în urmă cu două zile a susţinut în faţa membrilor Consiliului de Supraveghere că aceştia nu trebuie să plece din companie, Klaus Leiders a avut o replică dură, chiar cu ţipete la adresa lui Ionel Ilie, directorul general interimar al CEO. Scena s-a petrecut în biroul lui Ilie, unde erau prezente şi alte persoane, dar neamţul nu a ţinut cont de acest lucru. „A intrat la Ionel Ilie în birou. Era nervos că acesta declarase public că cei doi directori vor fi disponibilizaţi şi i-a reproşat că nu trebuia să declare public acest lucru. A ţipat la Ionel Ilie. A vorbit mai mult în engleză şi nu prea înţelegea tot ce îi spune, dar subiectul era despre declaraţia lui la adresa celor doi directori. Mai era o persoană în biroul directorului Ilie şi o alta se afla în secretariat”, au declarat pentru Impact în Gorj, surse din interiorul CEO. Cei doi directori, se pare că sunt susţinuţi şi de Consiliul de Supraveghere. Aceştia au venit la CEO, pe vremea când legea în companie o făcea Valeriu Ivan.

4 comentarii

  1. Dacă au condiții de pensie li se aplică dispense de la lege? Păi, ori respectăm legea cum spune Grigorescu,ori noi ăstia mari ne sterge cu ea la cur! Leiders, pînă una alta sa justifice salariu pe două săptămîni cînd nu sa prezentat la serviciu. Stie neamțul asta cîți oameni sînt dati afară care au meserie în cap cit nici nu visează el si nu le ia nimeni apărarea?Sau dacă nu sînt directori,degeaba!Important e sa fii director,restul nu contează. Grigorescu ce are de zis”apropos”de bani dați sa fii scos de pe lista?Cine are 500€amărîtul din cariera sau electricianul obisnuit?Acum se vede cine dă cascavalul sa rămînă, d-le Grigorescu.

  2. Bercea nicolae

    Eu am lucrat cu nemtii timp de 40 de ani ,chi ar de cand eram stagiar ,invatandu-le si limba. autodidact , fiindca toata dotarea era din Germania , iar instructiunile de exploatare ale utilajelor erau numai in limba germana ,fiind obligat sa le invat si limba . Si printre nemti ca si printre romani exista valori si nonvalori .Cert este ca spiritul inventiv al romanilor este net superior acestor „titani mondiali”.Ei au niste reguli foarte clare , au specializari limitate si precise si nu se abat de la ele chiar daca sunt incompatibile cu situatia concreta . Orice strain care nu a trait in Romania nu poate sa se adapteze functiilor de conducere in societatile cu capital de stat,care , la noi , au „reguli” facute de fiecare conducator.Nu vedeti ca noi ne culcam seara cu o situatie si ne trezim dimineata cu alta . La noi nu se stie cine conduce (partidul , sindicatul , guvernul , mafia , )motiv pentru care sustin cu argumente ca singura solutie pentru salvarea CEO e privatizarea .Sa n-o mai lalaim cu dezorganizari organizate , sa nu mai facem tot felul de experimentari , sa nu mai formam directorii la locul de munca , ei neavand nici cele mai elemntare cunostinte despre actul de conducere .Constat cu amaraciune ca nimeni in Romania nu are interes pentru salvarea CEO , toti actorii sunt interesati de propriile afaceri. Personal , astept cu nerabdare privatizarea . Atunci ma voi implica si eu in consilierea stapanului . Pana atunci , numai de bine !

  3. contra.coruptie

    In atentia ANI si organelor de cercetare penala: conducerea CEO nu reapecta legea, refuzand sa publice declaratia de avere/interese + CV-ul dir. adj. resurse umane

  4. Ceo respecta vreo lege ??? Nu comunica deciziile de preaviz nici in interiorul complexului pentru a da ragaz ,, acolitilor” sa-si aranjeze treburile, in sensul de a ramana pe locurile caldute ~ Ia sapati voi putin sa vedeti ce descoperiti, o sa va minunati cati fac asta .

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*