2.9 C
Târgu Jiu
joi, aprilie 15, 2021
AcasăEconomicFNME caută sprijin parlamentar

FNME caută sprijin parlamentar

Parlamentarii de pe colegiile pe raza cărora se desfăşoară activităţi miniere şi energetice se vor întâlni astăzi după amiază cu liderii de sindicat din FNME, în urma invitaţiilor înaintate de aceştia. Vicepreşedintele FNME, Dumitru Pârvulescu, a precizat că se vor prezenta aleşilor problemele şi nemulţumirile avute generate de lipsa de dialog cu administraţia CE Oltenia.

Astăzi, o parte din parlamentarii gorjeni se vor întâlni cu liderii de sindicat din cadrul FNME. Vicepreşedintele FNME, Dumitru Pârvulescu, a declarat că se va prezenta aleşilor acţiunile iniţiate de federaţie pe linie de dialog social, dar şi nemultumirile avute faţă de administraţia CE Oltenia. „Decât o parte din parlamentarii de Gorj vor participa la aceasta întâlnire, fiind vorba de deputaţii şi senatorii pe Colegii cărora funcţionează unităţi miniere şi energetice. Scopul întâlnirii este acela de a le prezenta tot ceea ce a făcut FNME pe linia dialogului social. Administraţia a încălcat legislaţia, iar instituţiile statului să –şi facă datoria”, a explicat vicepreşedintele FNME.

Activitatea CE Oltenia, în atenţie

Invitat la dezbaterea de ieri, ca urmare a faptului că este deputat pe un colegiu pe raza căruia se desfăşoară activitate minieră şi energetică, Vasile Popeangă a declarat pentru Acces Tv că se vor expune părerile cu privire la problemele existente, dar şi că principala preocupare trebuie să fie aceea a îmbunătăţirii activităţii economico –financiare. „Eu am primit o invitaţie pentru a participa la această întâlnire. Ceea ce ştiu este că se va expune problematica existentă, problemele CE Oltenia în această perioadă, dar şi faptul că se vor face unele propuneri încât activitatea economico –financiară a companiei să fie îmbunătăţită”, a explicat deputatul Popeangă. Deşi nu va putea participa la întâlnirea de astăzi cu sindicatele, senatorul Dian Popescu reprezentat de Ion Cupă susţine că se va da tot sprijinul pentru buna funcţionare a companiei. Dezbaterea va avea loc astăzi după amiază, la Casa de Cultura a Sindicatelor din Rovinari, începând cu orele 16.

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -