Acasa / Economic / A fost aprobată noua organigramă a CEO
Universitatea Constantin Brancusi Targu Jiu - Admitere 2018

A fost aprobată noua organigramă a CEO

ce-olteniaComplexul Energetic Oltenia (CEO) are o nouă organigramă, care a fost aprobată de Directorat în ședința de miercuri, 19 aprilie. Organigrama a fost validată în Consiliul de Supraveghere în luna februarie. Am scos posturile în urma plecărilor și le-am pus pe cele care rămân. Am făcut o anumit rearanjare. Nu apare în plus nicio poziție de director sau de șef de departament. a fost validată de Directorat, pentru că avem lista completă a celor care vor pleca, iar atunci când procesul se va finaliza, o să avem o organigramă corectă cu numărul de personal, cu funcțiile aferente. Sunt posturi de șef de secție, de director care vor pleca și am curățat organigrama de pozițiile care vor pleca”, a precizat Sorinel Boza, managerul CEO.

Când intră în vigoare

Noua organigramă va fi pusă în aplicarea la jumătatea lunii mai, după finalizarea procesului de disponibilizare. Vor dispărea mai multe posturi de conducere, după ce salariații din rândul TESA au făcut obiectul disponibilizărilor.

Un comentariu

  1. Ramanem fara posturi cheie in functionarea in siguranta a grupurilor energetice ,asta stiti ? Ce organigrama faci cand ne lasi fara personal de exploatare si reparatii ? Ce viitor are CEO, daca nu angajati tineri pentru ai pregati sa exploateze aceste grupuri energetice pe care noi si parintii nostri am muncit sa le construim si sa le exploatam in siguranta .Aceste centrale din CEO sunt ale romanilor, nu ale unor politruci care habar nu au ce sunt si la ce folosesc .Ce-i cu smecheria aia cu fondul Proprietatea ? O gaselnita pt a pune bete-n roate la CEO si al falimenta .Cine sta in spatele “Proprietatea”,nu cumva asasinii economici ai Romaniei ?

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*