Acasa / Economic / Îţi cauţi de muncă? Uite ce joburi găseşti în străinătate!

Îţi cauţi de muncă? Uite ce joburi găseşti în străinătate!

Dacă te afli în căutarea unui loc de muncă, pe site-ul EURES vei găsi foarte multe oferte în străinătate. În această perioadă se caută şoferi, ospătari, bucătari, mecanici şi vopsitori auto, croitorese, dar şi agronomi în ţări precum Germania, ţările nordice, dar şi din estul Europeni.

Ospătari pentru Germania

În Germania sunt libere 2 posturi de ospătar. Trebuie să ai experienţă în domeniu şi să cunoşti limba germană la nivel B1. Salariul este de 2.000 € brut pe lună, la care se adaugă o indemnizaţie de 150 €. Persoanele interesate se pot adresa Consilierului EURES din judeţul de domiciliu pentru a primi formularele de aplicare. Persoanele preselectate vor fi contactate în vederea verificării cunoştinţelor de limbă. Dacă nivelul corespunde cerinţelor, vei fi invitat la selecţia care va avea loc la Bucureşti, în luna aprilie. Poţi trimite CV până la 2 aprilie 2017.

Republica Cehă oferă joburi în transport

În Republica Cehă sunt libere 5 posturi de mecanic auto, la Praga. Nu trebuie să cunoşti limba, deoarece se pune la dispoziţie un curs de învăţare a limbii, iar salariul este de 1.000 € pe lună. Vei primi şi bonuri de masă, în cazul în care nu ai dreptul la rambursarea cheltuielilor de deplasare şi vei avea 22 de zile de concediu. Durata contractului: 1 an. Dacă te interesează, trimite un CV la adresa: [email protected]@arriva.cz. Aceeaşi firmă angajează, tot pentru un an, 5 electricieni auto cu un salariu de 1.000 € şi 30 de şoferi de autobuz cu salarii între 900-1.000 € pe lună. Trebuie să ai şcoala elementară, card profesional, permis de conducere categoria D. Data limită pentru aplicare este 1 decembrie 2017.

Sute de șomeri gorjeni și-au încercat norocul la bursă Mai puțini șomeri la nivelul Gorjului! Vezi ce măsuri a luat AJOFM

Croitorese în Polonia

Dacă vrei să lucrezi în Polonia, aici sunt libere 10 posturi de croitoreasă şi cusătoreasă. Vei lucra în producţia de şepci şi pălării, însă trebuie să cunoşti limba poloneză de bază. Cerinţe: învăţământ profesional, experienţă în croitorie, surfilare, capacitatea de a lucra cu maşini de cusut industriale. Salariul e de 2.500 zloţi polonezi pe lună şi se va asigura cazare şi catering. Durata contractului: nedeterminată, 40 de ore/săptămână. CV-urile se trimit în limba engleză/germană/poloneză la adresa [email protected] până la data de 28 aprilie.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*