Acasa / Economic / Pârvulescu, mâna dreaptă a Ministrului Economiei

Pârvulescu, mâna dreaptă a Ministrului Economiei

Şeful Direcţiei Contribuabililor Mici şi Mijlocii, Dumitru Pârvulescu, este începând de astăzi şeful Corpului de Control din cadrul Ministerului Economiei. Astfel, fostul director adjunct al Direcţiei Finanţelor Publice Gorj va deveni, de astăzi, mâna dreaptă a Ministrului Economiei, Daniel Chiţoiu. Noul director numit în locul lui Dumitru Pârvulescu la Contribuabilii Mijlocii este Rita Velcea.

Numit director general adjunct la Direcţia Generală a Finanţelor Publice Gorj în august 2005, Dumitru Pârvulescu s-a remarcat pe parcursul activităţii desfăşurate, ca urmare a profesionalismului de care a dat dovadă. În acea perioadă se vehicula prin instituţie că deşi a fost numit director general adjunct, Pârvulescu era cel care conducea, cu adevărat, Direcţia Finanţelor. Iscusinţa cu care a soluţionat dosare grele, în care contribuabili din judeţ precum ICM, UM Sadu sau Rostramo aveau probleme grave la bugetul de stat sau înregistrau datorii mari la bugetul consolidat, a fost doar unul din motivele ce l-au recomandat indirect şi care au făcut ca acum conducerea ANAF să-şi amintească de acesta. Nu trebuie omis faptul că experienţa şi profesionalismul au fost atuurile pentru care Pârvulescu a fost numit şi administrator special al UM Sadu, în timpul guvernării liberale.

Dian Popescu: „Profesionalismul l-a recomandat”

Contactat telefonic, liderul PNL Gorj, Dian Popescu, a declarat pentru Acces Tv că este un lucru extraordinar pentru judeţul Gorj. „Ţin foarte mult ca persoane din judeţul Gorj să fie promovate pe funcţii la nivel naţional, chiar a fost un deziderat când am preluat funcţia de conducere la PNL Gorj. Orice gorjean care accede într-o funcţie la vreun minister este de bun augur pentru gorjeni şi judeţul Gorj”, a mai spus liderul liberal. Popescu a mai declarat faptul că „fostul director general adjunct de la Finanţe, Dumitru Pârvulescu, a plecat la Ministerul Economiei ca un profesionist iar eu mi-am dat acceptul. Este un profesionist în adevăratul sens al cuvântului”. Noul şef al Corpului de Control de la Ministerul Economiei nu a putut fi contactat telefonic pentru a comenta numirea sa.

Un comentariu

  1. E atat de greu sagasesti oameni curati in Romania?…doar daca te uiti la fata luii Parvulescu …si spune tot! SPAGA si SMEKERIE!

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*