8.9 C
Târgu Jiu
joi, aprilie 15, 2021
AcasăEconomicPatru decese la CEO, într-o lună. “Oamenii nici nu mai apucă pensia”

Patru decese la CEO, într-o lună. “Oamenii nici nu mai apucă pensia”

Proteste de aproape o lună de zile în centrul Municipiului Târgu Jiu. Nemulțumiții nu renunță la acțiunile de pichetare anunțând că merg înainte cu ieșirile în stradă. Angajații CE Oltenia susțin că rata mortalității în rândul colegilor din mineri a atins cote alarmante. “Nici în teatrele de operațiuni militare din Afganistan nu au murit atâția oameni”, susțin protestatarii.

“În timpul acestor proteste, patru colegi de-ai noștri au decedat. Azi dimineață, ne-a mai murit un coleg, de la Tismana. Oamenii nici nu mai apucă pensia, nu mai apucă să treacă de 52 de ani, că mor. Nici în teatrele de operațiuni militare din Afganistan nu au murit atâția oameni, câți au murit în minerit. 43 de angajați mor anual”, a declarat Nicu Bunoaica.

Noi întâlniri

Pentru că până acum solicitările lor nu au avut niciun effect, protestatarii își dau, din nou, întâlnire cu partidele politice. “Avem întâlniri cu partidele politice, trebuie să ne dea niște explicații, pentru că sunt niște contradicții cu ceea ce au promis și privitor la sesiunea ce va avea loc în Camera Deputaților. Dau vina pe alții, fără a rezolva niște probleme și vrem să le vedem punctul de vedere. Ei se folosesc de problema CEO, pentru capital de imagine, pe care noi nu-l dorim. Vom vorbi cu fiecare partid, pentru că vă dați seama ce circ ar ieși, dacă cei din opoziție ar sta la aceeași masă cu cei de la putere”, a afirmat Constantin Crețan.

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -