6.4 C
Târgu Jiu
duminică, aprilie 18, 2021
AcasăEconomicPrime de Crăciun, la Minprest

Prime de Crăciun, la Minprest

Celor aproximativ 1600 de salariaţi din cadrul Minprest li se vor da prime în valoare de 300 de lei, cu ocazia sfârşitului de an, aşa cum prevede contractul colectiv de muncă. Directorul general din cadrul Minprest, Gabriel Giorgi, a declarat că salariaţii vor mai primi şi cu ocazia Sfântului Nicolae, câte 100 de lei pentru fiecare copil minor.

Sfârşitul de an vine cu veşti bune pentru cei aproximativ 1600 de angajaţi din cadrul Minprest, conducerea unităţii anunţând acordarea de prime, în valoare de 300 de lei. Directorul general Gabriel Giorgi a declarat că sunt şanse ca în funcţie de situaţia financiară a unităţii, dar şi de discuţiile purtate cu sindicatele, să crească valoarea primelor acordate. „Oamenii îşi vor primi salariile la timp şi spun că o să aibă parte şi de prime, în perioada de Crăciun. Valoarea este aceea, stipulată în contractul colectiv de muncă, 300 de lei. În acea perioadă, vom avea o şedinţă cu sindicatele pentru a prezenta situaţia financiară a unităţii şi funcţie de posibilităţile unităţii, vom vedea dacă se va putea acorda mai mult”, a explicat directorul general al Minprest, Gabriel Giorgi.

Bani de Moş Nicolae

Veşti bune sunt şi pentru angajaţii ce au în întreţinere copii minori. Sfântul Nicolae va aduce câte 100 de lei pentru fiecare salariat ce se încadrează în această situaţie. În ceea ce priveşte programul lunii decembrie, şeful Minprest susţine că pe 1 decembrie angajaţii vor fi liberi, urmând ca pentru data de 4 decembrie, să se ia o decizie în urma consultării cu sindicatele. „Pe data de 1 decembrie angajaţii vor fi liberi, iar pentru data de 4 decembrie, atunci când minerii vor fi liberi de Sfânta Varvara, ne vom întâlni pe 3 decembrie cu sindicatele şi vom stabili dacă va fi zi de concediu”, a mai precizat şeful Minprest. În ceea ce priveşte rezultatele financiare ale unităţii, conducerea Minprest susţine că anul 2014 se va încheia pe un profit estimativ de 1,4 milioane lei, respectiv 14 miliarde lei vechi.

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -