10.4 C
Târgu Jiu
duminică, aprilie 11, 2021
AcasăEconomicRuşeţ, înapoi la funcţia sindicală?

Ruşeţ, înapoi la funcţia sindicală?

Sindicatul Mine Energie Jilţ Turceni îl sprijină necondiţionat pe preşedintele de onoare, Ion Ruşeţ, în situaţia în care acesta decide să revină la funcţia de primvicepreşedinte al FNME.

Preşedintele Sindicatului Mine Energie Jilţ Turceni, Adrian Marciuc a declarat că în situaţia în care Ion Ruşeţ renunţă la viaţa politică, va fi susţinut pentru revenirea la viaţa sindicală. „Nu putem contesta calităţile sindicale ale domnului Ruşeţ. Actualul contract colectiv de muncă de la termocentrala Turceni a fost negociat de dumnealui împreună cu noi, dar a fost partizanul principal. Nu îi putem negocia deloc meritele iar contractul colectiv de la Turceni este cel mai bun în prevederi, facilitaţi şi drepturi pentru salariaţi”, a explicat preşedintele Adrian Marciuc.

Ruşeţ: „Voi analiza”

Odată ce a câştigat mandatul de senator, Ion Ruşeţ s-a autosuspendat din funcţia de primvicepreşedinte, pe care o deţinea la FNME. Acum, după alegerile parlamentare, acesta are posibilitatea să revină la funcţia din care sa autosuspendat. Contactat telefonic, Ion Ruşeţ a declarat că va analiza situaţia. „Sunt autosuspendat şi după ce finalizez mandatul de senator, pentru că există incompatibilitate, voi vedea dacă voi solicita să revin sau să demisionez”. În prezent, senatorul Ion Ruşeţ are în atenţie mai multe variante cu privire la viitorul său politic sau sindical. Acesta a mai precizat că va ţine cont de aceste variante şi asta pentru că „funcţia sindicală te obligă să interesele oamenilor din acel domeniu pe când în funcţia de senator există interes pentru cetăţenii de pe un colegiu”.

- Advertisement -

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -