Se încheie perioada de depunere a cererilor pentru cota de cărbune la CEO

0
97

Mai sunt câteva zile în care angajații Complexului Energetic Oltenia mai pot depune cereri pentru a beneficia de cota de cărbune. Compania acordă la cerere și contra cost o cantitate de lignit pentru încălzirea de iarnă atât salariaților, cât și rudelor apropiate ale acestora. Este vorba de părinți sau de frați.

Până pe data de 2 august mai pot fi depuse cereri de către mineri și energeticieni. Solicitările sunt înregistrate de departamentele de resurse umane de la fiecare punct de lucru din Complexul Energetic Oltenia. Ulterior, se va realiza programarea celor care au depus cereri, în funcție de data înregistrării solicitării.

Distribuirea cotei de cărbune către salariați trebuie să se încheie până la data de 30 noiembrie. Fiecare solicitant are dreptul la o cantitate de 10 tone de lignit. Prețul este cel mai mic de pe piață. Valoarea totală a cărbunelui este de 1.520 de lei. Suma va fi achitată în rate, oprite din salariu de către angajator. Angajații au posibilitatea de a cumpăra în plus până la 2 tone de cărbune. Prețul per tonă este însă mult mai mare. Este vorba de 235 de lei, același ca pentru terți. La nivelul subunităților miniere sunt deschise deja 10 centre de încărcare a cărbunelui. Transportul intră în sarcina beneficiarului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here