Social democrații gorjeni, lăsați cu ochii-n soare de premierul Dăncilă! Milioanele de euro pentru stadion sunt „pe drum”

0
79

Alocarea celor două milioane de euro necesari finalizării lucrărilor de la Stadionul Municipal Târgu Jiu a rămas în aer. Autoritățile locale încă așteaptă banii promiși de premierul Viorica Dăncilă la Congresul PSD, atunci când le-a transmis edililor să pună șampania la rece, pentru că vine la inaugurarea Stadionului. Viceprimarul Aurel Popescu dă asigurări că primăria și-a îndeplinit deja obligațiile privind lucrările pe care le avea de realizat.

Social-democrații de la Gorj se uită lung spre București, pentru că banii promiși de șefa Guvernului nu au ajuns nici până acum la Târgu Jiu. Deși deputatul Mihai Weber promitea că îl vom avea aici pe vicepremierul Paul Stănescu până la finele acestei luni, edilii Târgu Jiului recunosc că lucrurile s-au împotmolit tocmai la Ministerul Dezvoltării Regionale, cel condus chiar de Stănescu. „Deocamdată nu avem o veste care să ne trimită într-o perioadă de timp, ci doar informații că proiectul este pregătit la CNI pentru a fi introdus în comisia tehnico-economică la Ministerul Dezvoltării Regionale, așa cum prevăd pașii pentru finanțare. Va urma o altă comisie interministerială în care va avea loc ultima discuție privind finanțarea de care avem nevoie pentru finalizarea lucrărilor. O așteptăm cu foarte mare nerăbdare”, a declarat Aurel Popescu, viceprimarul municipiului Târgu Jiu și președinte al organizației municipale a PSD.

„Noi am finalizat tot ce ne cădea în sarcină”

Până să vină banii de la Compania Națională de Investiții, primăria a finalizat deja toate lucrările care trebuiau făcute cu fonduri proprii. „În ceea ce ne privește, noi am finalizat tot ceea ce ne cădea în sarcină, toată partea de utilități – gaz, apă, canalizare, energie electrică. Lucrările care urmează să fie făcute vor putea fi executate doar după ce se va aproba finanțarea de circa două milioane de euro. Este o sumă destul de importantă, care ne este necesară pentru finalizarea tuturor lucrărilor din ansamblul sportiv, respectiv Sala Sporturilor și Stadionul Municipal”, a mai explicat Aurel Popescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here