Tânără lovită cu pumnii în față de către soț pentru că nu a vrut să-i dea bani de cafea

0
21

O tânără de 20 de ani, din municipiul Motru, a fost lovită de soțul violent, pentru că a refuzat să-i dea din banii destinați scutecelor copilului o sumă pentru a cumpăra cafea. Femeia a primit doi pumni în față de la soțul ei, în vârstă de 28 de ani. Acesta a fost reținut, iar ulterior a fost instituită măsura controlului judiciar pentru 60 de zile în cazul agresorului.

Nu este prima agresiune la adresa soției

Victima a sesizat poliția, iar agresorul a fost reținut pentru 24 de ore. Bărbatul nu are un loc de muncă, iar femeia se află în concediu de îngrijire a copilului. „Situația conflictuală dintre cei doi soți era cunoscută de către polițiștii din cadrul Poliţiei Municipiului Motru, care au fost sesizaţi de o tânără, de 20 de ani, din localitate, despre faptul că, în timp ce se afla în locuinţa în care locuieşte cu soţul său, de 28 de ani, acesta ar fi exercitat acte de violenţă asupra sa, în urma unor discuţii contradictorii. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violentă în familie. Faţă de cel în cauză au fost continuate cercetările, fiind reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Gorj”, a spus Miruna Prejbeanu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Gorj.

Crima care a alertat autoritățile

Cazurile de violență domestică sunt tratate cu mai mare fermitate de către polițiști, după ce în Motru a avut loc o crimă oribilă care a îngrozit România. La sfârșitul lunii iulie, Ecaterina Simona Iliescu, în vârstă de 34 de ani, a fost bătută cu sălbăticie și torturată într-un mod înfiorător timp de două ore până când și-a dat sfârșitul de către bărbatul lângă care trăia de șapte ani, Ion Jianu, de 52 de ani. Criminalul i-a tăiat femeii o ureche, după care a aruncat-o în vasul de toaletă. El nu s-a oprit aici. A luat un ciob și a început s-o scalpeze, iar, apoi, a lovit-o cu capul de pereți. În final, femeia a murit din cauza suferințelor fizice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here