10.4 C
Târgu Jiu
duminică, aprilie 11, 2021
AcasăEconomicUM Sadu va exporta din nou armament

UM Sadu va exporta din nou armament

Dacă acum salariaţii UM Sadu lucrează pe două schimburi, din care doar unul este practice justificat, din luna septembrie aceştia nu vor putea face faţă programului încărcat. Directorul general al Romarm, Lorin Boian a declarat în exclusivitate pentru Acces Tv că la sfârşitul lunii se va încheia un contract, pe patru ani, pentru uzina de armament din Gorj.

În prezent, activitatea de producere armament la UM Sadu este una extreme de slabă, asta în condiţiile în care deşi se lucrează pe două schimburi, doar unul îşi poate justifica activitatea. Contactat telefonic, directorul Romarm, Lorin Boian a declarat pentru Acces Tv că din luna septembrie se va lucra pe două schimburi, urmare a contractului ce se va încheia la finele lunii august. „Acum nu au încărcare suficientă, dar din septembrie vor lucra pe două schimburi, de nu pot face faţă”, a declarat Lorin Boian.

Boian: „Vor primi 12 miliarde lei”

Programul de investiţii la UM Sadu nu este nici el abandonat de către directorul Romarm. Boian a declarat în acest sens că „Ministerul Economiei a alocat 80 de miliarde pentru investiţii, se vor da la cinci-şase fabrici, voi da şi la UM Sadu vreo 10-12 miliarde lei”. Întrebat la ce ar putea folosi aceşti bani, Boian a menţionat că vor fi folosiţi pentru continuarea programului de retehnologizare, mai exact pentru finalizarea investiţiei la reţeaua de alimentare cu apă. Cât priveşte banii pe care muncitorii îi aşteaptă pentru şomajul tehnic, directorul Romarm a precizat că banii se vor da după rectificarea bugetară.

- Advertisement -

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -