Acasa / Editorial / Iarna nu-i ca vara…

Iarna nu-i ca vara…

De câteva zile asistăm la tot felul de discuții legate de modul în care au intervenit autoritățile locale pentru a rezolva problema deszăpezirii. Unii încearcă să țină apărarea primăriei, alții acuză această instituție. În același timp, unii compară situația actuală cu cea din anul 2012, cu toate că de atunci până în prezent au trecut șase ani și, în loc să privim înainte, noi tot timpul privim înapoi. Un vechi truc pentru a-ți acoperi greșeala încercând să arăți că și alții au făcut fel.

În același timp, îl vedem pe primar cum, în primă fază, laudă societățile contractate pentru deszăpezire pentru modul în care au acționat în oraș, iar după câteva ore solicită rezilierea contractelor…o situație schimbătoare mai ceva ca vremea de afară. Ce nu înțeleg unii, din păcate, este că noi trăim în prezent, nu în trecut sau viitor și am văzut trotuare nedeszăpezite, parcări din zona centrală care și după două zile de când s-a oprit ninsoarea arătau la fel ca și în prima zi când a început să ningă. De restul cartierelor ce să mai vorbim, școli închise și multă lume supărată.

Au început iar scenarii că politicul a intervenit, că mulți nu au muncit așa cum trebuia, că s-a încercat sabotarea primarului. Pot să vă spun că îi cunosc pe cei care fac parte din comandamentul de iarnă, chiar am participat la deszăpezirea orașului doi ani la rând, iar de profesionalism acești oameni nu duc lipsă. Și ca să facem haz de necaz, cred că principalul vinovat, pentru această situație, este șoferul care a fost prins că dormea în parcarea de lângă Coloana Infinită.

Un comentariu

  1. de ce nu se sesiseaza nicio institutie din judet pentru aceasta problema? Toti sunt platiti din banii publici ,lipsa de interes fata de faptul ca pietonii merg pe strada si masinile printre pietoni,fiecare cetatean care trece pe sub in copac sau pe langa o cladire isi asuma o mare raspundere,ar trebui sa ne faca sa ne gandim de doua ori atunci cand votam.Problema este ca nu avem clasa politica de calitate la fel cum nu avem forta de munca de calitate.Oare nu noi am pus stampila pe cei care au dus la acesta situatie?

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*