Lupul își schimbă blana, dar năravul ba!

0
45

Au trecut alegerile europarlamentare, iar partidul care a câștigat, în speță PNL, se gândește cum să taie anumite venituri sau cum să introducă anumite impozite. Citeam o declarație a lui Ludovic Orban, președintele acestui partid, prin care și-ar dori ca aceia care lucrează în domeniul IT să nu mai fie scutiți de plata impozitului pe venit.

Mâine, poimâine, o să taie salariile, o să impoziteze pensiile, o să micșoreze salariul minim pe economie, o să dea oameni afară, lăsându-i fără locuri de muncă, o să ajute multinaționalele, prin acordarea anumitor avantaje fiscale, iar lista poate continua.

Cine spunea că „lupul își schimbă blana, dar năravul ba”, probabil, se referea la această categorie de oameni care procedează, în prezent, ca PDL din trecut, dar acum sub denumirea de PNL…când totul se rezuma la reducerea salariilor sau închiderea spitalelor.

Poate ar trebui ca Ludovic Orban, înainte să scoată „porumbei” pe gură, să se gândească, în primul rând, cum să țină tinerii în țară, să privească orice decizie, indiferent la ce domeniu de activitate se referă, multicriterial și să-și scoată din vocabular următoarele cuvinte: ”tăiere”, „reducere”, „impozitare”, mai ales atunci când aceste cuvinte și fapte afectează viața unei familii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here