19.5 C
Târgu Jiu
joi, august 11, 2022
AcasăEditorialMă autoinvit!

Mă autoinvit!

Oameni buni, oricine, oricare aveți în plan vreun chef sau vreo cumetrie cu lăutari invitați-mă și pe mine. Promit să nu fac live pe facebook și nici nu dau check in cu locația. Nu mai pot cu monotonia, cu statul casă, cu distanțarea…

Voi nu simțiți nevoia unei ”paranghelii”? Aș accepta fără să stau pe gânduri chiar și o petrecere cu manele, numa’ să fie din alea mai vechi, cu astea noi nu-s la curent :) :).

Parcă nu mai trăim, nu mai avem alte activități în afară de serviciu și casă. Singura noastră ”distracție” a rămas mall-ul dar, personal, nu-l agreez. Dar oamenii dau buluc mai ales în zona restaurantelor până se ticsește locul și nu li se mai permite accesul. Facem cum facem și cu toții ne îngrămădim în aceleași locuri. Vă amintiți ce a fost la Rânca? Dar poți să-i condamni?

Recunosc că a primit recent o invitație la un eveniment în viitor numai că a venit la pachet cu ”să vedem dacă ne dau ăștia voie”. Oamenii se pregătesc, plătesc avansuri și nimic nu este sigur.

Măcar un party online să facem. Să ne strângem cu toții în fața telefoanelor și doar unu să pună muzica. Noi restul dansăm și când vrem să vorbim cu cineva deschidem microfonul spunem cine suntem și cu cine vrem să vorbim. O facem organizat ca la școală, numai party să fie. :) :)

Sau măcar o petrecere în sufrageria apartamentului cu două camere, dacă ai vecini buni. Dacă stau să mă gândesc o să fim și în legalitate, adică sub numărul maxim de persoane admis pe perioada pandemiei. Câte persoane să și îngrămădești în 15-20 mp? Cu băutură alcoolică și non-alcoolică și câteva pungi de pufuleți și covrigei, distracția e garantată.

Deci, cum spuneam, mă autoinvit la petrecere, cu sau fără lăutari (am mai renunțat la pretenții)… :) :) :)

Bullying-ul și efectele sale asupra sănătății mentale

0
Bullying-ul este orice comportament nedorit sau agresiv al unei persoane care încearcă în mod intenționat...

VIDEO Poluare pe râul Șușița Verde, lângă captarea cu apă a municipiului Târgu Jiu

0
Două firme din domeniul forestier au fost amendate cu 16.000 de lei, pentru transportul si...

Iulian Popescu: „Nu sunt mulțumit de cum arată orașul Târgu Jiu din toate punctele de vedere“

0
Iulian Popescu, vicepreședintele PNL Gorj și fost secretar de stat în cadrul Ministerului Informatizării...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultima oră!

- Advertisment -
error: Content is protected !!