Accidente provocate de șoferi beți

0
11

Mai mulți șoferi gorjeni s-au urcat la volan în stare de ebrietate, în perioada sărbătorilor de iarnă și au provocat accidente rutiere. Un tânăr de 26 de ani, din comuna Ţânţăreni, a pierdut controlul direcției din cauza vitezei și a intrat în coliziune cu un autoturism care se afla parcat în afara părții carosabile. Accidentul a avut loc pe raza localității Floreşti, comuna Țânțăreni. În urma testării cu etilotestul a rezultat o concentrație de 1,48 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital în vederea recoltării de probe biologice.

A intrat în coliziune cu o mașină parcată pe strada 14 Octombrie

În prima zi a anului 2018 a avut loc un accident de circulație similar pe o stradă din municipiul Târgu Jiu. Astfel, un bărbat de 57 de ani, din municipiul Târgu-Jiu, în timp ce conducea un autoturism pe strada 14 Octombrie din localitate, a intrat în coliziune cu un autoturism care se afla parcat în afara părții carosabile. În urma testării bărbatului cu etilotestul, a rezultat o concentrație de 1,14 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Au rămas fără permisul de conducere

De asemenea, mai mulți conducători auto au rămas fără permisul de conducere după ce au fost prinși de polițiști în timp ce conduceau sub influența băuturilor alcoolice. Astfel, în ultima zi din anul 2017, polițiștii din cadrul Poliţiei Oraşului Turceni au identificat în trafic un bărbat de 38 de ani, din orașul Rovinari, în timp ce conducea un autoturism pe D.E. 79, având o concentrație de 0,92 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Tot în prima zi a anului 2018, un bărbat de 58 de ani, din comuna Drăguțești, s-a ales cu permisul suspendat și cu dosar penal, după ce a fost depistat de polițiști în timp ce conducea un autoturism pe raza localității, având o concentrație de 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În aceeași zi, polițiști din cadrul Poliției Orașului Bumbești Jiu au identificat în trafic un bărbat de 64 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism pe raza orașului Bumbești Jiu, având o concentrație de 0,75 mg/l alcool pur în aerul expirat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here